Bespaar op de kosten van uw uitvaart

€100,- korting op een uitvaart

Het kiezen van een uitvaartverzorger die bij u past is misschien niet het eerste waar u aan denkt. Te veel mensen informeren zich niet voldoende omtrent een uitvaart of leggen nog niets vast, terwijl het vooraf regelen van een uitvaart via een voorbespreking rust kan brengen en een hoop kosten kan besparen.

Decidee is hét online kanaal voor het kiezen van een passende uitvaartverzorger. Zij geven inzicht in lokale uitvaartverzorgers, de diensten die zij leveren en de prijzen die zij hanteren. Zo stelt Decidee iedereen in staat op een eenvoudige manier een goed geïnformeerde keuze te maken.

Uw voordeel

Exclusief voor ANBO leden geeft Decidee een korting van maar liefst €100 euro op een uitvaart geregeld via Decidee. Daarnaast kunt u via Decidee altijd een gratis en vrijblijvende voorbespreking inplannen bij de uitvaartverzorger van uw keuze. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

Aanvragen

  • Ga naar www.decidee.nl/anbo of klik hier
  • Zoek een uitvaartverzorger passend bij uw wensen
  • Neem contact op met de uitvaartverzorger van uw wens onder vermelding van uw ANBO-lidnummer en de korting wordt verrekend op uw eindfactuur.

Heeft u liever telefonische begeleiding bij het maken van een keuze, of wilt u meer informatie over wat er mogelijk is omtrent het regelen van een uitvaart? Bel dan voor een persoonlijk (en gratis) advies naar tel. 0348 - 724 294.

Nog geen lid?

Dit voordeel is exclusief voor ANBO leden. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap en klik op de onderstaande button om lid te worden.

Word lid van ANBO >>

Decidee uitvaart
ANBO Ledenvoordeel Decidee

In het kort

  • Korting ANBO-leden €100 euro op een uitvaart
  • Gratis en vrijblijvende voorbespreking
  • Decidee is hét online kanaal voor een passende uitvaartverzorger
  • Exclusief voor ANBO-leden
Lees meer