ANBO Veiligheidscheck

Uw veiligheid is onze zorg

Goed nieuws: onze veiligheidsconsulenten mogen weer op huisbezoek. En dat betekent dat u, als lid van ANBO, weer een afspraak kunt maken voor een gratis veiligheidscheck bij u thuis! Lees snel verder. 

 

Gratis veiligheidscheck

Wilt u gebruikmaken van deze service? Bel dan met onze Veiligheid Advieslijn op tel. 0348 - 238 591 (maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur) om een afspraak te maken voor een gratis veiligheidscheck. Eén van onze consulenten komt dan bij u thuis om te kijken hoe het gesteld is met uw (digitale) veiligheid en geeft direct tips en advies voor het verbeteren daarvan.

Let op: alleen leden kunnen gratis een afspraak maken voor een veiligheidscheck.

Hoe werkt het?

U wordt in contact gebracht met een ANBO Veiligheidsconsulent in uw regio. Met hem of haar maakt u een afspraak voor de veiligheidscheck. Tijdens het bezoek worden alle risico's ten aanzien van woninginbraak, brand- en valgevaar, maar ook babbeltrucs, fraude en (internet) oplichting in kaart gebracht. Onze consulent geeft u direct een advies op maat en tips voor het verbeteren van uw (online) veiligheid. Betekent dit dat er woningaanpassingen nodig of gewenst zijn? Dan regelt onze consulent ook dat een bedrijf deze komt doen. Alles wordt zo meteen voor u geregeld, mét korting!

Bent u benieuwd hoe zo'n (digitale) veiligheidscheck er aan toe gaat? Bekijk dan de onderstaande video's om een indruk te krijgen.

Click outside of the modal to close it
Plan een gratis veiligheidscheck bij ANBO

In het kort

  • Gratis check op gebied van (online) veiligheid vanuit uw eigen omgeving en voor uw persoonlijke situatie
  • Waar mogelijk komt een vrijwilliger bij u thuis en anders op afstand (telefonisch of digitaal)
  • Advies en tips voor het verbeteren van de veiligheid van uw woning en directe omgeving
  • Leer babbeltrucs te herkennen en voorkomen
  • Waarborg uw online veiligheid en wordt geen slachtoffer van WhatsApp-fraude, phishing of spoofing
  • Exclusief en gratis voor ANBO-leden
Veiligheidsconsulent, Elias Niehot
Tijdens één van mijn Veiligheidschecks ontdekte ik dat inbrekers via de vuilcontainers zo op het platte dak van de bijkeuken en dus naar binnen konden komen. Gelukkig was dat nog niet gebeurd en had dit echtpaar nu nog de kans om hier wat aan te veranderen. Een stuk veiliger en fijner wonen zo!
Elias Niehot, Veiligheidsconsulent bij ANBO