ANBO Veiligheidscheck

Uw veiligheid is onze zorg

Als lid van ANBO kunt u gratis een afspraak maken voor een Veiligheidscheck. Er komt dan een veiligheidsconsulent van ANBO bij u thuis* om te kijken hoe het gesteld is met uw (digitale) veiligheid. Hij of zij kijkt hierbij naar alle aspecten van veiligheid in en om uw woning, maar ook in uw omgeving en voor uw persoonlijke situatie. Direct na de inventarisatie geeft hij of zij tips voor het verbeteren van uw veiligheid.

 

De veiligheidscheck in coronatijd

Let op: in verband met de huidige situatie m.b.t. het coronavirus en de geldende maatregelen is het tot 1 juni niet mogelijk om op huisbezoek te komen. Wilt u in april of mei een Veiligheidscheck laten uitvoeren? Dan zal de check op afstand (telefonisch of via een digitale videoverbinding) worden uitgevoerd door één van onze consulenten. Uiteraard kunt u voor juni, juli en augustus al wél een afspraak maken voor een Veiligheidscheck bij u thuis.

Veiligheid Advieslijn

Voor het maken van een (gratis) afspraak voor een Veiligheidscheck kunt u bellen met onze Veiligheid Advieslijn op tel. 0348 - 238 591 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur). Of klik hieronder om per e-mail een verzoek voor een Veiligheidscheck in te dienen.

Vraag hier uw gratis Veiligheidscheck aan >>

Hoe werkt het?

U wordt in contact gebracht met een Veiligheidsconsulent in uw regio. Met hem of haar maakt u de afspraak voor een check bij u thuis* of een check op afstand (telefonisch of via een digitale videoverbinding). Tijdens de check worden alle risico's ten aanzien van woninginbraak, brand- en valgevaar, maar ook babbeltrucs, fraude en (internet) oplichting in kaart gebracht. Onze consulent geeft u direct een advies op maat en tips voor het verbeteren van uw (online) veiligheid. Betekent dit dat er woningaanpassingen nodig of gewenst zijn? Dan regelt onze consulent ook dat een bedrijf deze komt doen. Alles wordt zo meteen voor u geregeld, mét korting!

John de Wolf ging mee met veiligheidsconsulent Dries Veldman om te kijken hoe zo'n Veiligheidscheck er aan toe gaat. Bekijk deze video hieronder om een indruk te krijgen (deze is opgenomen voor de coronatijd).

Click outside of the modal to close it

Aanmelden

Wilt u afspraak maken voor een veiligheidscheck? Neemt u dan contact op met onze Veiligheid Advieslijn op tel. 0348 - 238 591 of stuur een e-mail. Onze medewerkers staan u graag te woord en brengen u in contact met één van onze Veiligheidsconsulenten.

Exclusief en gratis voor leden

Bent u nog geen lid van ANBO? Sluit dan hieronder uw lidmaatschap a €48,- per jaar af en maak direct een afspraak voor een Veiligheidscheck. Naast deze check ontvangt u zeven keer per jaar ons magazine, kunt u ons bellen voor een advies op maat én krijgt u korting op allerlei zaken, zoals zorg, energie, klusdiensten en uw rijbewijskeuring. Klik hieronder om u aan te melden.

Word lid van ANBO >>

Plan een gratis veiligheidscheck bij ANBO

In het kort

  • Gratis check op gebied van (online) veiligheid vanuit uw eigen omgeving en voor uw persoonlijke situatie
  • Waar mogelijk komt een vrijwilliger bij u thuis en anders op afstand (telefonisch of digitaal)
  • Advies en tips voor het verbeteren van de veiligheid van uw woning en directe omgeving
  • Leer babbeltrucs te herkennen en voorkomen
  • Waarborg uw online veiligheid en wordt geen slachtoffer van WhatsApp-fraude, phishing of spoofing
  • Exclusief en gratis voor ANBO-leden
Veiligheidsconsulent, Elias Niehot
Tijdens één van mijn Veiligheidschecks ontdekte ik dat inbrekers via de vuilcontainers zo op het platte dak van de bijkeuken en dus naar binnen konden komen. Gelukkig was dat nog niet gebeurd en had dit echtpaar nu nog de kans om hier wat aan te veranderen. Een stuk veiliger en fijner wonen zo!
Elias Niehot, Veiligheidsconsulent bij ANBO