ANBO Energieservice

Elk jaar een voordelig energiecontract

En dat zonder uw stoel uit te komen

Onderhandelen met uw huidige energieleverancier of jaarlijks overstappen naar een andere leverancier? U weet dat dit geld oplevert. Maar waarschijnlijk doet u het niet. U vergeet het. U denkt dat het geen zin heeft. U wilt zich er niet in verdiepen. Of u denkt dat u al goed zit.

Met de ANBO Energieservice krijgt u elk jaar gegarandeerd een scherpe deal voor uw energie. Zonder dat u daar iets voor hoeft te doen.  Meedoen is eenvoudig: u schrijft zich eenmalig in bij de ANBO Energieservice, dan wordt het gewoon elk jaar voor u geregeld. 

Voor onze Energieservice werken we samen met Kostenservice B.V.. Die onderneming heeft een team van ervaren mensen, dat al meer dan tien jaar actief is in de energiemarkt. Kostenservice kent de leveranciers en weet hoe een overstap geregeld moet worden. KLIK HIER voor meer informatie over onze samenwerking.

Om gebruik te maken van de ANBO Energieservice heeft u een e-mailadres nodig.

Uw voordeel

Als lid van ANBO kunt u gratis gebruik maken van deze service. Hoeveel u op uw energie kunt besparen, is afhankelijk van uw woonsituatie en uw huidige energiecontract. In het aanmeldproces krijgt u uw persoonlijke bespaarbelofte te zien.

Voorbehoud: met de ANBO Energieservice ontvangt u niet altijd het goedkoopste aanbod van dat moment. Maar u bent gegarandeerd voordeliger uit dan wanneer u niks doet en bij uw huidige leverancier/contract blijft.

Aanmelden 

Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden

Heeft u een vraag? Kijkt u dan bij de veel gestelde vragen of klik hier. 
Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze per e-mail of telefonisch (via een bel me terug afspraak) stellen aan de ANBO Energieservice. Klik hier om uw vraag te stellen

Nog geen lid?

Dit voordeel is exclusief voor ANBO leden. Bent u nog geen lid? Klik dan hier om lid te worden.

Word lid van ANBO >>

ANBO Energieservice

In het kort

  • Gratis service
  • Altijd een voordelig energiecontract
  • In 3 stappen geregeld
  • Direct opzegbaar
  • Exclusief voor leden
Lees meer