Maak voordelig kennis met SeniorWeb

SeniorWeb helpt u op weg in de digitale wereld

SeniorWeb helpt u uw weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg. Of u nu uw digitale vaardigheden wilt ontwikkelen, op zoek bent naar praktische oplossingen of naar achtergrondinformatie: SeniorWeb helpt u verder.

Stap-voor-stapuitleg
Wij leggen u alles stap voor stap uit. Bijvoorbeeld over onderwerpen als Windows 10, tablets en smartphones, WhatsApp, veilig internetten en meer. Met onze informatie op de website, in tijdschrift Enter en onze online cursussen kunt u direct aan de slag.

PCHulp
Hebt u een computer- of tabletvraag? Onze geduldige vrijwilligers van PCHulp staan voor u klaar! De afgelopen jaren hebben vrijwilligers van SeniorWeb maar liefst 500.000 PCHulp-vragen van senioren naar tevredenheid afgehandeld.

Landelijke vereniging
SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden. Al meer dan 24 jaar maken wij senioren wegwijs in de snel veranderende digitale wereld. Onze leden geven ons daarvoor al jaren gemiddeld een ruime 8! Daar zijn wij erg trots op.

Profiteer nu! Zes maanden voor slechts € 10,-
Wilt u ook profiteren van de hulp en informatie van SeniorWeb? Word dan proeflid voor slechts € 10,- en profiteer zes maanden van alle voordelen van het lidmaatschap. Het proeflidmaatschap stopt automatisch na zes maanden.

Uw voordeel

  • Hulp via internet, per telefoon of aan huis
  • 2x exclusieve informatie en tips in tijdschrift Enter
  • Deskundige controle van verdachte mails
  • Speciale aanbieding voor ANBO-leden: maak nu zes maanden kennis voor slechts € 10,-

Aanmelden bij SeniorWeb

Meld u aan via het online formulier en klik hier of neem contact met ons op via 030-276 99 65. Nadat u zich hebt aangemeld, kunt u direct gebruikmaken van de ledendiensten van SeniorWeb.

Nog geen lid

Dit voordeel is exclusief voor ANBO leden. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

SeniorWeb
SeniorWeb

In het kort

  • Speciale aanbieding voor ANBO-leden: maak nu zes maanden kennis voor slechts € 10,-!
  • 2x exclusieve informatie en tips in tijdschrift Enter
  • Hulp via internet, per telefoon of aan huis
  • Deskundige controle van verdachte mails
  • Exclusief voor ANBO-leden
Lees meer