€5 korting op het boek iPhone voor beginners

Niemand ontkomt er meer aan: de smartphone.

Er kan zoveel mee, maar hoe gebruikt u hem goed en veilig? Welke knop is ook alweer waarvoor, en welke soort e-mails zijn niet te vertrouwen? Smartphones kunnen soms best wel ingewikkeld zijn. Gelukkig is er een oplossing!

Met de nieuwste druk van dit handige boek leert u stapsgewijs de iPhone gebruiken. iPhone voor beginners is ontwikkeld in samenwerking met gebruikers zoals u zodat u zelfstanding aan de slag kan gaan met de iPhone. Het legt de allerbelangrijkste functies uit zoals Whatsappen, de basisinstellingen en informatie zoeken op internet. De teksten zijn kort en begrijpelijk dankzij grote afbeeldingen van het scherm.

De afgelopen jaren hebben we meegemaakt hoe belangrijk digitale ontwikkelingen zijn om verbonden te blijven en mee te doen in de maatschappij. Met dit boek leert u hoe u kunt communiceren via (video) bellen met uw vrienden, familie en kennissen en hoe u handige apps kunt installeren. Nu de wereld weer opengaat is de iPhone ook een perfect hulpmiddel voor onderweg. Gebruik de smartphone om routes op te zoeken en te navigeren. En maak onderweg foto’s en video’s die u vervolgens kunt delen met uw familie.

Tot slot leert u in het hoofdstuk 'Tips voor veilig internetgebruik' phishing (oplichting) herkennen, zodat u met een gerust hart de iPhone veilig kan gebruiken. Het boek staat vol met handige tips! Met de hulp van deze handleiding raakt u vertrouwd met de iPhone en leert u die zelfstandig te gebruiken.

Nu €5 korting! 

Als lid van ANBO ontvangt u €5 korting op de verkoopprijs. Dat betekent dat u slechts €22,75 betaalt in plaats van €27,75. 

Exclusief voor leden

Lees hieronder hoe u gebruik kunt maken van deze aanbieding. 

anbo-iphone-voor-beginners-boek

In het kort

  • Leer de belangrijkste functies om de iPhone zelfstandig te gebruiken
  • Overzichtelijke stappen met duidelijke afbeeldingen in kleur
  • Ontworpen door en voor gebruikers zoals u
  • Extra handige tips over veilig internetgebruik
  • Exclusief voor ANBO leden 5 euro korting en gratis verzending