Tworby, maakt van uw tweewieler een echte driewieler

Uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler

Zelfstandig mobiel blijven? Behoefte aan wat meer stabiliteit tijdens het fietsen, maar heeft u nog een goede (elektrische) fiets? De Tworby maakt van uw tweewieler een echte driewieler! Alle ANBO-leden krijgen €100 korting op de aanschaf van uw Tworby en ontvangen gratis een duurzame fietstas!

Dit is de Tworby, hét product als u langer, gezonder, veiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Gegarandeerd fietsplezier

Wanneer u hulpbehoevend bent op de fiets is de Tworby wat u zoekt. De Tworby maakt van uw fiets een echte driewieler. Door de Tworby kunt u weer veilig boodschappen doen, een ijsje eten met de (klein)kinderen of gewoon lekker op pad. Zo heeft u nog jaren gegarandeerd fietsplezier. Bent u opzoek naar een hulpmiddel voor het verlangen van uw mobiliteit? Neem een kijkje op de website van Tworby en vindt een dealer bij u in de buurt! Staat uw stad of regio er niet tussen? Neem dan contact met Tworby op. Zij gaan samen met u opzoek naar een oplossing.

Duurzame fietstas 

Naast de korting op uw Tworby krijgt u ook een gratis duurzame fietstas! Deze is gemaakt van upcycled snijverlies van een zeilmakerij. Dit wordt gecombineerd met restpartijen kunstleer. Zo krijgen deze materialen een twee leven! Deze handige fietstas, een shopper, pakt u gemakkelijk van de fiets. Daarnaast ziet de tas er ook heel stijlvol uit!

Voordelen Tworby

  • Behoud van uw eigen vertrouwde fiets
  • Inclusief montage
  • Montage uitgevoerd door gespecialiseerde dealer
  • Past door reguliere deur
  • Tot 40% voordeliger dan een standaard driewieler
Tworby maakt van uw fiets een driewieler

In het kort

  • € 100 euro korting op de aanschaf van uw nieuwe Tworby
  • Gratis een duurzame fietstas ter waarde van €95
  • Diverse verkooplocaties door heel Nederland