De ANBO Fietsvoordeelshop

Dé fietsenwinkel op het internet

Minimaal 15% korting op een fiets bij de ANBO Fietsvoordeelshop

Fietsvoordeelshop, een nieuwe partner van ANBO, geeft ANBO-leden minimaal 15% korting op alle fietsen en e-bikes van  bekende A-merken zoals Sparta, Batavus, Gazelle, Cortina, Pegasus, Cube, Union, Kalkhoff en Koga.

Bent u toe aan een nieuwe fiets of wilt u kijken welke fiets het beste bij u past? Heeft u altijd al eens op een elektrische fiets willen rijden? Maak dan een account aan voor de ANBO Fietsvoordeelshop en bekijk de collectie. Voor een proefrit en een persoonlijk advies ben u uiteraard ook welkom in één van de winkels van Fietsvoordeelshop. U kunt overigens ook altijd bellen voor vragen en advies: 0348-724867.

Speciaal voor alle ANBO leden is er een ruim assortiment A-merken samengesteld met extra hoge korting van minimaal 15% op de adviesprijs.

Waarom kiezen voor de  ANBO Fietsvoordeelshop?

Deskundige specialisten staan altijd klaar om u persoonlijk te adviseren in uw zoektocht naar een nieuwe fiets, zodat u er jarenlang plezier van heeft. De ANBO Fietsvoordeelshop biedt kwaliteit tegen de scherpste tarieven in Nederland.

Bestellen van uw nieuwe fiets kan alleen via ANBO Fietsvoordeelshop. Uiteraard zijn de medewerkers in de winkels graag bereid u daarmee te helpen.

Kiest u ervoor om uw nieuwe fiets kosteloos te laten bezorgen? Fietsvoordeelshop levert uw fiets 100% rijklaar met een eigen bezorgservice. De bezorger zal het zadel ter plekke op maat afstellen en uitleg geven over uw fiets.
Kiest u ervoor om uw nieuwe fiets zelf op te halen? U kunt de winkel en de dag van ophalen zelf selecteren. Ook dan staat uw fiets volledig afgesteld voor u klaar. Mocht er onverhoopt iets stuk gaan in de garantie periode dan wordt dat kosteloos hersteld. De monteur bezoekt u thuis met één van de servicebussen (mobiele werkplaatsen). Fietsvoordeelshop verzorgt ook onderhoudsbeurten aan huis tegen meerkosten. Via de klantenservice plant u eenvoudig een afspraak in. En bent u toch niet tevreden over uw nieuwe fiets, dan mag u uw aankoop binnen 14 dagen ruilen of gratis retourneren. 

Fietsvoordeelshop.nl is een echt familiebedrijf. Met meer dan 10 kwaliteitsmerken in het assortiment zijn zij één van de grootste fietsenwinkels in Nederland. In de ruim 45 jaar dat zij bestaan is het assortiment enorm gegroeid, net als het aantal fietsenwinkels en klanten.

Uw voordeel

  • Minimaal 15% korting op alle fietsen
  • Veel fietsen leverbaar uit eigen voorraad
  • Gratis bezorging met eigen bezorgservice

Bekijk het assortiment fietsen

Bent u toe aan een nieuwe fiets of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Of wilt u het assortiment elektrische fietsen bekijken? Kijk dan op: anbo.fietsvoordeelshop.nl.
Bezoekt u de shop voor de eerste keer? Maak dan eerst een account aan en bevestig uw welkomst e-mail. U heeft daarna direct toegang tot de collectie.

Bestel uw fiets

Wilt u een fiets bestellen? Maak dan een persoonlijk account aan via
ANBO Fietsvoordeelshop
Bestellen van uw nieuwe fiets kan alleen online. Uiteraard zijn de medewerkers in de winkels graag bereid u daarmee te helpen. We helpen u ook graag telefonisch:0348-724867.

Nog geen lid

Dit voordeel is exclusief voor ANBO leden. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

ANBO Fietsvoordeelshop
Click outside of the modal to close it
ANBO Ledenvoordeel Fietsvoordeelshop

In het kort

  • Minimaal 15% korting,
  • Altijd gratis bezorging met eigen bezorgservice
  • Veel fietsen leverbaar uit eigen voorraad
  • Exclusief voor ANBO-leden
Lees meer