ANBO Fietsvoordeelshop

Minimaal 15% korting op uw fiets

Via de ANBO Fietsvoordeelshop

Bent u toe aan een nieuwe fiets of wilt u kijken welke fiets het beste bij u past? Heeft u altijd al eens op een elektrische fiets willen rijden? Fietsvoordeelshop, een nieuwe partner van ANBO, geeft ANBO-leden korting op alle fietsen en e-bikes van  bekende A-merken zoals Sparta, Batavus, Gazelle, Cortina, Pegasus, Cube, Union, Kalkhoff en Koga. Speciaal voor ANBO-leden is er een ruim assortiment A-merken samengesteld met extra hoge korting van minimaal 15% op de adviesprijs!

Maak eerst een account aan voor de ANBO Fietsvoordeelshop om de collectie te bekijken. Zit er een fiets voor u tussen? Dan bent u voor persoonlijk advies én een proefrit uiteraard ook welkom in één van de winkels van Fietsvoordeelshop. Voor vragen en telefonisch advies kunt u bellen met de ANBO Fietsvoordeelshop op telefoonnummer 0348 - 724 867.

Dé fietsenwinkel op het internet

Fietsvoordeelshop.nl is een echt familiebedrijf. Met meer dan 10 kwaliteitsmerken in het assortiment zijn zij één van de grootste fietsenwinkels in Nederland. In de ruim 45 jaar dat zij bestaan is het assortiment enorm gegroeid, net als het aantal fietsenwinkels en klanten. Deskundige specialisten staan altijd klaar om u persoonlijk te adviseren in uw zoektocht naar een nieuwe fiets, zodat u er jarenlang plezier van heeft. De ANBO Fietsvoordeelshop biedt kwaliteit tegen de scherpste tarieven in Nederland.

ANBO | ANBO Fietsvoordeelshop
Click outside of the modal to close it

Uw fietsvoordeel

Als ANBO-lid profiteert u van:

  • Minimaal 15% korting op alle fietsen en e-bikes
  • Een ruim assortiment met fietsen die leverbaar zijn uit eigen voorraad
  • A-merken als Gazelle, Sparta, Batavus, Cortina, Union, Cube, Koga en Kalkhoff
  • Gratis bezorging met eigen bezorgservice of zelf ophalen in de winkel

Let op: de fietsvoordeelshop is exclusief voor ANBO-leden. Bent u nog geen lid, maar wilt u wel graag een nieuwe fiets of e-bike met korting bestellen? Klik dan hier om lid te worden van ANBO >>

Hoe werkt het?

Bestellen van uw nieuwe fiets met korting kan via ANBO Fietsvoordeelshop. Deze webshop is alleen toegankelijk voor ANBO-leden. Zoekt u uw nieuwe fiets liever uit in de winkel? Dan zijn de medewerkers in de aangesloten fietsenwinkels meer dan bereid om u te helpen bij het vinden van de fiets die bij u past. Volg de onderstaande stappen om uw fietsvoordeel te verzilveren:

ANBO Ledenvoordeel Fietsvoordeelshop

In het kort

  • Minimaal 15% korting,
  • Altijd gratis bezorging met eigen bezorgservice
  • Veel fietsen leverbaar uit eigen voorraad
  • Exclusief voor ANBO-leden
Lees meer