Voordelig fit - korting bij ruim 700 sportlocaties

Sporten met korting via ANBO en Go Vital

Als lid van ANBO kunt u voordelig sporten bij de ruim 700 verschillende sportlocaties van onder andere Fit For Free en SportCity, maar ook bij heel veel lokale sportscholen, -verenigingen en zwembaden. Heeft u al een abonnement? Geen probleem, dan kunt u uw lopende abonnement gewoon omzetten naar het abonnement met gereduceerd tarief! Lees hieronder meer.

Korting bij ruim 700 sportlocaties

Klik hier om de deelnemende sportlocaties bij u in de buurt op te zoeken en klik hier om het aanbod te bekijken. Het tarief dat u ziet is het tarief dat u betaalt als u via Go Vital gaat sporten. U kunt doorlopend gebruik maken van dit voordeeltarief. De kortingen loopt op van 10% tot in sommige gevallen zelfs 26%.

Samen sporten is leuker

Om u extra te motiveren, profiteren introducés van dezelfde aanbieding. Sport dus samen met voordeel en meld een introducé aan via uw eigen account en BFO-omgeving. Meld u hier eerst zelf voor aan met uw eigen gegevens en klik vervolgens op de button ‘Toevoegen introducé’ linksonder.

Nog geen lid?

Dit voordeel is exclusief voor leden. Bent u nog geen lid van ANBO, maar wilt u wel graag sporten met korting? Klik dan hier voor meer informatie over het lidmaatschap en

Word lid van ANBO

Meer informatie

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij mijn ANBO

Inloggen Mijn ANBO
Als u nog niet eerder hebt ingelogd op Mijn ANBO, dan dient u eerst uw account te activeren. Ga hiervoor naar: www.anbo.nl/mijn-anbo-activeren

Account activeren

Heeft u al eerder ingelogd? Dan kunt u hier klikken om opnieuw in te loggen. Gebruik uw e-mailadres en eigen wachtwoord om toegang te krijgen.

Inloggen

Voordelig fit | ANBO Ledenvoordeel

In het kort

  • Voordelig sporten met ANBO en Go Vital
  • Korting oplopend van 10% tot 26%
  • Familie en vrienden krijgen dezelfde korting
  • Sportscholen, verenigingen en zwembaden door heel Nederland
  • Naast fitness ook andere sportfaciliteiten
  • Ook als u al een lopend abonnement heeft
  • Exclusief voor ANBO-leden