Silvana Support hoofdkussens actie

Nu het Silvana Support Hoofkussen 15% korting

Zoekt u nog een leuk kerstcadeau? Of bent u gewoon toe aan een nieuw, ondersteunend hoofdkussen voor een heerlijke nachtrust? Dan is een hoofdkussen van de Silvana Support-collectie iets voor u. Als u voor 10 januari 2021 bestelt, profiteert u ook nog eens van 15%  ANBO korting. Lees hieronder wat Silvana Support hoofdkussens zo speciaal maakt en waarom ze onmisbaar zijn.


Wat zijn Silvana Support Hoofdkussens?

Silvana Support hoofdkussens zijn kwalitatief hoogwaardige hoofdkussens die de nek goed ondersteunen tijdens het slapen. Deze ondersteuning zorgt ervoor dat er een optimale slaaphouding gecreëerd wordt en dat er geen nekklachten ontstaan. Het is dan wel noodzakelijk dat u het Silvana Support kussen kiest die het beste bij uw wensen en behoeftes aansluit. Er bestaan namelijk  verschillende types in de Silvana Support-collectie, allemaal met hun eigen mate van ondersteuning.

Wat onderscheidt Silvana Support hoofdkussens?

De Silvana Support hoofdkussens zijn de meest verkochte neksteun kussens in Nederland. Silvana staat al 30 jaar bekend om haar hoogwaardige kussens met een uitstekende Nederlandse kwaliteit. De Silvana Support kussens bevatten een neksteun ter ondersteuning van uw slaappositie. Een goede slaappositie zorgt immers voor een goede nachtrust. Zo kunt u de dag weer vol energie beginnen.

De Silvana hoofdkussens zijn ontworpen in samenwerking met fysiotherapeuten voor optimale ondersteuning. De combinatie van de ideale mate van neksteun en de zachtste materialen zorgen voor een ultiem kussen voor het perfecte slaapcomfort.

Voor wie zijn Silvana Support Hoofdkussens?

Silvana Support hoofdkussens is voor iedereen, van jong tot oud. En of u nu graag op uw rug, buik of zij slaapt, Silvana heeft hier allemaal rekening mee gehouden, omdat ieder persoon anders is.

Silvana Support hoofdkussens worden ook vaker aangeraden bij mensen en ouderen met nekklachten. De ingebouwde neksteun en de schoudercontour zorgen ervoor dat het kussen maximaal aansluit op uw schouders.

3 voordelen van een Silvana Support Hoofdkussen

Met nekondersteuning voor optimaal slaapcomfort en ultieme nachtrust

Anti-allergie & anti-huisstofmijt

Geschikt voor elk type slaper

Uw voordeel

U ontvangt 15% korting op de Silvana Support Hoordkussen.

Bestellen

Bestellen of meer informatie over Silvana Support hoofdkussens?  Ga nu naar onze website https://www.hulpmiddelwereld.nl/silvana-support. Vul bij afrekenen de code ANBOKORTING in en ontvang een unieke korting van of bel: 088 – 0080 100.

 

ANBO Ledenvoordeel Hulpmiddelwereld kussen

In het kort

  • Speciale ANBO prijs van € 99,- voor € 84,-
  • Hoogwaardige kwaliteit, wordt uitgeslapen wakker
  • Een mooi Kerstcadeau
  • Exclusief voor ANBO-leden
Lees meer