Fit met Fitavie

Fitavie: bloeien door bewegen

Fitavie is hét innovatieve beweegprogramma, gericht op versterken van uw zelfredzaamheid, waarbij bewegen, algemeen dagelijkse handelingen en slimme technologie het uitgangspunt vormen. Door middel van een applicatie op uw tablet of telefoon, helpt uw (online) coach u en uw naaste, cliënt of patiënt elke dag helpt bij bewegen. En dat op een leuke en gerichte manier. U geeft (samen) aan welke dagelijkse handelingen belangrijk zijn om te doen en te blijven doen. U geeft aan wat de mogelijkheden en beperkingen zijn en Fitavie maakt automatisch een op maat leuk week- of maandprogramma. Door reactie te geven op de oefeningen leert het programma u steeds beter kennen en zal Fitavie de u steeds beter bedienen en adviseren.

Ook voor zorgverleners, mensen met dementie en voor groepen

Fitavie is er ook voor mantelzorgers, voor ouderen met dementie en is in te zetten voor groepen (bijvoorbeeld dagbesteding). Via een functie Voortgang kunt u als mantelzorger of zorgverlener de vorderingen monitoren, kunt u hem of haar berichten sturen en kunt u op afstand het programma zelfs (opnieuw) instellen. Zo blijft u altijd betrokken!

Wat Fitavie zo uniek maakt is de aparte beweegmodule in Fitavie voor mensen met een vorm van dementie. U of uw zorgverlener kan dit instellen. Fitavie is verder handig, logisch en slim! Dit alles vormgegeven in een eenvoudig en leesbaar scherm. Zo kan iedereen makkelijk aan de slag, zonder eerst uitgebreid te moeten bestuderen hoe alles werkt.

Fitavie is een van de winnaars van de landelijke SBIR innovatie competitie ‘kwetsbare doelgroepen’ van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Economische zaken in 2018.

Wilt u meer weten over Fitavie? Kijk dan op www.fitavie.nl of beweeg alvast mee met het onderstaande filmpje. Juist nu we door het coronavirus meer thuis zitten, is het belangrijk te blijven bewegen. Dagelijks bewegen helpt om een gezond immuunsysteem te behouden!

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

Ledenvoordeel Fitavie

In het kort

  • 50% korting op een jaarabonnement (slechts 1,99 per maand)
  • Fitavie maakt automatisch een op maat leuk week- of maandprogramma.
  • Stimuleren van uw eigen regie
  • Leuk en gericht thuis bewegen
  • Exclusief voor ANBO-leden
Lees meer