20% korting op een jaarabonnement van Denksport

Heeft u zin om te puzzelen? Denksport brengt verschillende puzzelboekjes uit. Als ANBO-lid kunt u met 20% korting een jaarabonnement afsluiten voor uw favoriete puzzels. Het abonnement stopt na een jaar, u zit dus nergens aan vast.

Dé puzzels in Nederland en België

Denksport brengt al meer dan 90 jaar verschillende puzzelboekje uit in Nederland en België en biedt daarmee een unieke vorm van ontspanning en activatie van uw brein. Puzzels intrigeren, amuseren en fascineren en zorgen voor een aangename tijdsbesteding. Met een jaarabonnement kunt u genieten van al uw favoriete puzzels. Als ANBO-lid sluit u een jaarabonnement af met maar liefst 20% korting.

U zit nergens aan vast!

Het betreft een aflopend abonnement, dus u zit nergens aan vast. Het abonnement hoeft dan ook niet opgezegd te worden. Dit voordeel is geldig tot en met 31 december 2023 en is alleen geldig voor nieuw af te sluiten abonnementen (niet als een verlengingsabonnement op een al bestaand/lopend abonnement), niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Het is toegestaan om meerdere abonnementen af te sluiten, dit moeten wel abonnementen op verschillende titels zijn.

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

Denksport korting

In het kort

  • 20% korting op een jaarabonnement van Denksport!
  • Houdt uw brein vitaal
  • Al meer dan 90 jaar de leukste puzzels
  • Exclusief voor ANBO-leden