Stijlvolle Swing traplift

Zo lang mogelijk comfortabel thuis blijven wonen met een traplift

Gewoon thuis blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving; is dat niet wat iedereen wil? Om ook op hogere leeftijd comfortabel thuis te kunnen blijven wonen, is het soms noodzakelijk om aanpassingen te doen in huis. Denk aan het installeren van douche- en toiletbeugels, het verwijderen van drempels en bijvoorbeeld het plaatsen van een traplift.

Als traplopen een probleem wordt, kunt u natuurlijk de slaap- en of badkamer naar beneden verplaatsen. Dat is vaak nog best een hele verbouwing én u kunt eigenlijk de helft van uw huis niet meer gebruiken! Een traplift kan dan uitkomst bieden. Veel mensen denken dat het plaatsen van een traplift ook een grote verbouwing met zich meebrengt, maar niets is minder waar.

Maatwerk
Na een adviesgesprek bij u thuis wordt uw traplift op maat gemaakt en 2 tot 3 weken later binnen enkele uren op uw trap gemonteerd. Dankzij de modernste technologieën kunt u op een fijne en veilige manier nog vele jaren blijven genieten van uw eigen woning. Het laten plaatsen van een traplift is relatief eenvoudig, financieel vaak te overzien en het is dé oplossing voor ouderen die elke verdieping in hun huis willen blijven gebruiken.

Steile of smalle trap? Geen probleem
En als u denkt dat uw trap niet geschikt is voor een traplift; er kan meer dan u denkt. Vooral in wat oudere woningen zie je vaak smalle en steile trappen, of zelfs een deur vlak naast de onderste treden. In veel woningen zijn de voorschriften uit moderne bouwbesluiten (nog) niet toegepast. Dit kan weleens de reden zijn dat u op een gegeven moment niet meer veilig uw trap op komt. Een veelgehoorde vraag is of een smalle trap na het plaatsen van een traplift nog wel beloopbaar blijft voor anderen. In 99% van de gevallen kan daarvoor een passende oplossing gevonden worden.

Over thyssenkrupp
Het bedrijf thyssenkrupp Home Solutions werd in 1953 opgericht als De Reus Liften. In 1957 breidde De Reus Liften zijn assortiment uit met de allereerste traplift in Nederland. Door de jaren heen kregen de innovatieve trapliften verschillende prijzen voor hun ergonomische ontwerp. Met een sterke focus op klantgerichtheid heeft thyssenkrupp al meer dan 50.000 trap- en huisliften geïnstalleerd.

Stijlvolle traplift die past bij uw persoonlijke wensen en interieur
Een thyssenkrupp traplift wordt altijd op maat gemaakt nadat deze bij u thuis is ingemeten. Heeft u een trap met (krappe) bochten? Kies dan voor de Swing. Dit model van thyssenkrupp is uniek in zijn soort en past door de gepatenteerde ASL-technologie op bijna elke trap. Typerend voor deze traplift zijn de uitgebreide standaard opties: bekleding in het materiaal en de kleur van uw keuze, gebogen armleuningen voor een extra veilig gevoel en een stoel die wegdraait van de diepte.

Uw voordeel

Voor ANBO leden doen we graag iets extra's. Naast lopende actie(s) bieden we u € 250 extra korting.

Bestellen & meer informatie

Wij begrijpen dat u een traplift graag eerst bekijkt en probeert. Bel, op het gratis telefoonnummer 0800-5003, met een adviseur van thyssenkrupp voor de mogelijkheden en om te horen of er wellicht een showroom dicht bij u in de buurt is.
Bel voor informatie over deze actie met de adviseurs van thyssenkrupp via het gratis telefoonnummer 0800-5003 of ga naar: thyssenkrupp-homesolutions.nl.

Nog geen lid?

Dit voordeel is exclusief voor ANBO leden. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

traplift
ANBO Ledenvoordeel Traplift Swing

In het kort

  • €250,- extra korting
  • Uw traplift wordt op maat gemaakt
  • Gratis telefoonnummer 0800-5003
  • Tevens geschikt voor een trap met (krappe) bochten
  • Thuis blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving
  • Exclusief voor ANBO-leden