Prominent,stijlvol genieten

Ontvang 20% korting op de gehele collectie

Al ruim 20 jaar laat Prominent iedereen ervaren wat écht goed zitten is. Zitcomfort van top tot teen, in een stoel of bank 100% op uw maat gemaakt. Doordat onze zitmeubelen altijd optimale ondersteuning geven, ervaart u wat ultiem zitcomfort is. Het is de plek waar u ’s ochtends uw eerste kopje koffie drinkt en waarin u ’s avonds heerlijk ontspant. En natuurlijk voor alle momenten daartussen. Omdat u uw stoel of bank geheel naar eigen smaak samenstelt, past deze uitstekend in uw interieur. 

Prominent levert unieke relaxstoelen, fauteuils en banken met comfortfuncties. Zij vinden dat iedereen na een ultiem relaxmoment, eenvoudig en energiek uit zijn stoel moet kunnen komen. Om dit te bereiken, werken zij continu aan de ontwikkeling van relaxstoelen en -banken die een optimale balans tussen superieure techniek en design hebben.

Altijd een relaxstoel of bank die bij u past

Door het grote aanbod sta-op stoelen, banken en relaxstoelen is er altijd een Prominent stoel of bank die 100% op uw wensen aansluit. Zo zijn er stoelen die perfect passen in een landelijk interieur of juist in een modern ingericht huis volledig tot hun recht komen. Alle Prominent stoelen of banken kunt u geheel aanpassen naar uw eigen smaak en ontwerpwensen. Wilt u makkelijker opstaan uit uw stoel, dan biedt een sta-op stoel uitkomst. Het belangrijkste kenmerk van een sta op stoel of opsta stoel is dat deze een vertrouwde hulp is, door bij het opstaan uit je stoel, mee te bewegen.

Uw voordeel

Prominent heeft een speciale actie voor ANBO-leden. Zij ontvangen maar liefst 20% korting op het gehele assortiment. 

Bestellen

Ga met de pagina uit het ledenvoordeelboekje en uw ledenpas naar één van de ruim 40 Prominent-winkels en profiteer van 20% korting op de gehele collectie. Klik hier voor meer informatie en voor een winkel bij u in de buurt. Deze actie geldt niet in combinatie met andere kortingen en is niet geldig op de reeds scherp geprijsde Basics collectie, outletmodellen en loveseats. Geldig t/m 31 december 2021.

Nog geen lid?

Dit voordeel is exclusief voor ANBO leden. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

 

 

Prominent

In het kort

  • 20% korting op de gehele collectie
  • Ruim 40 winkels in Nederland
  • Unieke relaxstoelen
  • Al ruim 20 jaar laat Prominent iedereen ervaren wat écht goed zitten is
  • Prominent levert unieke relaxstoelen, fauteuils en banken met comfortfuncties.
  • Exclusief voor ANBO-leden