Het hele jaar korting bij Hulpmiddelwereld

Profiteer van 5% korting bij de webshop van Hulpmiddelwereld. Met meer dan 5000 producten vindt u bij Hulpmiddelwereld altijd wat u zoekt!

Een jaar lang voordeel

De vaste korting van 5% is speciaal voor ANBO-leden en geldt voor het gehele assortiment, actieproducten inbegrepen. In het assortiment van Hulpmiddelwereld vindt u een breed scala aan hulpmiddelen die bijdragen aan uw gemak & comfort. Hierbij kunt u denken aan comfortabele zit- en hoofdkussens en de meest praktische hulpmiddelen voor in uw badkamer, keuken of slaapkamer. U als ANBO-lid kunt deze artikelen gedurende heel 2020 krijgen met deze speciale korting.

Hoe bestellen?

Bij Hulpmiddelwereld kunt u via de webshop www.hulpmiddelwereld.nl een bestelling plaatsen. Om 5% korting te krijgen, voert u de kortingscode ‘ANBO2020’ in op de afrekenpagina in het kortingscodeveld. Klik vervolgens op “kortingscode gebruiken”. De 5% korting wordt dan over uw hele bestelling berekend. Liever telefonisch bestellen? De medewerkers van Hulpmiddelwereld helpen u graag verder! Voor een telefonische bestelling kunt u op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 bellen naar 088 0080 100.  Als u de kortingscode ‘ANBO2020’ doorgeeft aan de medewerker, maakt deze de bestelling met korting voor in orde.

Hulpmiddelwereld

In het kort

  • 5% korting over het gehele assortiment
  • Korting is heel 2020 geldig
  • Online bestellen via hulpmiddelenwereld.nl of telefonish via: 088 0080 100