Het hele jaar korting bij Hulpmiddelwereld

Profiteer van 5% korting bij de webshop van Hulpmiddelwereld. Met meer dan 5000 producten vindt u bij Hulpmiddelwereld altijd wat u zoekt!

Uw voordeel

De vaste korting van 5% is speciaal voor ANBO-leden en geldt voor het gehele assortiment, actieproducten inbegrepen. In het assortiment van Hulpmiddelwereld vindt u een breed scala aan hulpmiddelen die bijdragen aan uw gemak & comfort. Hierbij kunt u denken aan comfortabele zit- en hoofdkussens en de meest praktische hulpmiddelen voor in uw badkamer, keuken of slaapkamer. U als ANBO-lid kunt deze artikelen gedurende heel 2020 krijgen met deze speciale korting.

Bestellen

Bij Hulpmiddelwereld kunt u via de webshop www.hulpmiddelwereld.nl een bestelling plaatsen. Om 5% korting te krijgen, voert u de kortingscode ‘ANBO2021’ in op de afrekenpagina in het kortingscodeveld. Klik vervolgens op “kortingscode gebruiken”. De 5% korting wordt dan over uw hele bestelling berekend. Liever telefonisch bestellen? De medewerkers van Hulpmiddelwereld helpen u graag verder! Voor een telefonische bestelling kunt u op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 bellen naar 088 0080 100.  Als u de kortingscode ‘ANBO2020’ doorgeeft aan de medewerker, maakt deze de bestelling met korting voor in orde.

Nog geen lid?

Dit voordeel is exclusief voor ANBO leden. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

 

ANBO Ledenvoordeel Hulpmiddelenwereld

In het kort

  • 5% korting over het gehele assortiment
  • Korting is heel 2021 geldig
  • U vindt een breed scala aan hulpmiddelen die bijdragen aan uw gemak & comfort
  • Online bestellen via hulpmiddelwereld.nl of telefonisch via: 088 0080 100
  • Exclusief voor ANBO-leden