AXA Remote 2.0 raamopener met afstandsbediening

Voldoende ventileren is belangrijk voor gezonde lucht in huis

Voldoende ventileren is belangrijk voor gezonde lucht in huis. Dit beperkt de overdracht van luchtweginfecties. Zeker in deze tijden wordt het dus aangeraden om extra te ventileren en dit doet u natuurlijk het liefst op een veilige en gemakkelijke manier.

Een hoog gelegen raam is perfect geschikt voor ventilatie en voor de toevoer van frisse lucht. Omdat dit raam op een onhandig bereikbare plaats ligt, is het lastig dit raam te openen en moet u vaak op een stoel klimmen. Juist hiervoor heeft AXA dé oplossing! De AXA Remote 2.0. De raamopener met afstandsbediening kan gemakkelijk bovenlichten, klep- en uitzetramen openen en sluiten en dat vanuit uw stoel of door middel van wandbediening.
In samenwerking met Veiligheids-sloten biedt AXA u de AXA Remote 2.0 aan.

Als je meerdere AXA Remotes in huis hebt, kunnen deze met dezelfde afstandsbediening worden geopend en gesloten. Er is maar één afstandsbediening nodig om meerdere ramen te kunnen bedienen. Omgekeerd kan één Remote door acht verschillende afstandsbedieningen bediend worden. Ook past de Remote goed op een raam waar een hor op zit. Zo kan het raam ook zomers worden opengezet zonder dat er ongedierte binnenkomt. Daarnaast heeft de AXA Remote een anti-vingerklem systeem wat betekent dat deze automatisch stopt en een stukje opengaat wanneer de sensor voelt dat er iets tussen zit.

Naast het belang van goede en gemakkelijke ventilatie is veiligheid net zo belangrijk. De AXA Remote heeft 4 miljard roulerende codes, waardoor het voor de inbreker onmogelijk is om het raam met een andere afstandsbediening te openen. Ook voldoet de AXA Remote met SKG ** aan alle strenge eisen die het Politie Keurmerk Veilig Wonen en SKG stellen aan inbraakwerendheid (op houten kozijnen).

U kunt hier onder de video bekijken over het het gemak van de AXA Remote 2.0.

Uw voordeel

Als ANBO-lid ontvangt u exclusief 10% korting op de AXA Remote 2.0. inclusief montage. Deze kortingsactie is een initiatief van AXA Home Security en Veiligheids-sloten.nl, in samenwerking met ANBO.  

Bestellen

Via de website van Veiligheids-sloten.nl (klik hier) kunt u meer informatie over het product vinden, maar ook over hoe u de AXA Remote 2.0. eenvoudig kunt bestellen. Met behulp van een duidelijk stappenplan helpt de verkopende partij u graag hierbij om zo de juiste keuze te maken. Op deze pagina kunt u ook meteen een afspraak maken, waarna een monteur langskomt om het product te installeren. U betaalt pas, zodra het product netjes op uw raam zit. Hierover ontvangt u naderhand meer informatie.

Tot slot: vergeet tijdens het afrekenen niet de kortingscode: ANBOAXA in te vullen om 10% korting te ontvangen. Deze korting is geldig tot 15 maart.

Nog geen lid?

Dit voordeel is exclusief voor ANBO leden. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

AXA
Click outside of the modal to close it
AXA

In het kort

  • 10% korting inclusief montage
  • Kan met één afstandsbediening meerdere ramen openen
  • Voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen en Is SKG** gekeurd
  • Exclusief voor ANBO-leden