ANBO Ticketshop

Tot wel 70% korting op uitjes

Via de ANBO Ticketshop kunt u als lid van ANBO profiteren van diverse kortingen op leuke uitjes. Het aanbod is zeer gevarieerd en gemakkelijk online te bestellen. 

Bekijk hier het aanbod >>

Trek erop uit deze zomer zodra het weer kan

Ga samen met uw partner of vrienden naar de film met 32% korting. Bezoek met uw kleinkinderen het museum Corpus voor €11,25 (normaal €18,75) of stap op een rondvaartboot in Haarlem of Amsterdam. Met meer dan 100 verschillende voordeelacties hoeft u zich niet te vervelen. Daarnaast wordt het aanbod vaak vernieuwd en aangepast op bijvoorbeeld het seizoen. Op die manier kunt u makkelijk een keuze maken en een uitje vinden wat u bij past. 

Hoe werkt het? 

Klik hier om naar de ANBO Ticketshop te gaan en bekijk het aanbod van uitjes, dagjes én nachtjes weg. Ziet u een kortingsactie waar u gebruik van wilt maken klik dan op de actie. U krijgt dan te zien voor hoeveel personen de actie geldig is en tot wanneer. Daarnaast ziet u welke voorwaarden er verbonden zijn aan de actie en extra informatie over bijvoorbeeld de locatie. Vervolgens kunt u uw gegevens invullen en de bestelling uiteindelijk afronden via ANBO Ticketshop. Gebruik hiervoor de code AB2UGS79 en vergeet niet ook uw ANBO-lidmaatschapsnummer in te voeren.

Exclusief voor leden

De kortingsacties in de ANBO Ticketshop zijn uitsluitend voor leden.

Bent u nog geen lid van ANBO?

Word lid van ANBO >>

 

 

ANBO ticketshop
Click outside of the modal to close it
ANBO ticketshop

In het kort

  • Tot wel 70% korting op uitjes en tickets
  • Vier zomer in eigen land met deze acties
  • Voordelig naar dierentuin of pretpark met de kleinkinderen
  • Bezoek een museum of boek een workshop met korting
  • Goedkope stedentrips en hotelarrangementen
  • Gemakkelijk online uw voordeel verzilveren
Lees meer