Persoonlijke begeleiding bij lichte zorgtaken

Kunt u wel wat hulp gebruiken?

ANBO assistent helpt u graag om passende begeleiding voor u te vinden. Deze vaste dienstverlener helpt u bij enkele zorgtaken zoals aankleden, ervoor zorgen dat u dagelijks uw medicijnen neemt, maar kan u ook naar evenementen of afspraken begeleiden. De begeleider zorgt er voornamelijk voor dat er weer wat structuur in uw dagelijks leven komt. Zo kunt u op een prettige manier thuis blijven wonen.

De lokale assistent van ANBO assistent neemt graag vrijblijvend contact met u op om uw wensen te bespreken voor begeleiding. Uw wensen staan voorop, daarom bespreken we graag eerst uw behoeftes voordat we voor u op zoek gaan naar een geschikte dienstverlener. Indien gewenst kan dat iemand zijn met ervaring in de zorg, ervaring met (beginnende) dementie of ruime levenservaring.

Uw voordeel

Als lid van ANBO krijgt u 5% korting op begeleiding via ANBO assistent. Betrouwbaar én voordelig dus!

Gemiddelde tarieven

ANBO assistent werkt met gemiddelde uurtarieven. Iedere aanvraag is uniek en iedere klant heeft eigen wensen en behoeften. ANBO assistent levert maatwerk en hierdoor kunnen de tarieven per klant verschillen. De tarieven worden duidelijk met de klant vooraf besproken. Op dit moment zijn de gemiddelde tarieven voor de diensten als volgt:

  • Begeleiding €22 per uur

Let op: Het tarief kan verschillen op basis van uw woonplaats

Aanvragen begeleiding

Vraag begeleiding met korting aan op uwassistent.nl/anbo óf bel op nummer 085 - 201 30 72 voor meer informatie. U dient uw ANBO-lidnummer te vermelden om gebruik te kunnen maken van de korting. UWassistent volgt de richtlijnen vanuit het RIVM voor wat betreft het coronavirus.

Nog geen lid?

Dit voordeel is exclusief voor ANBO leden. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

ANBO Assistent Begeleiding

In het kort

  • 5% korting op Begeleiding
  • Gratis een vrijblijvend intakegesprek met een lokale assistent
  • ANBO assistent: persoonlijke dienstverlening op maat
  • Betrouwbare en geschikte dienstverlener
  • Exclusief voor ANBO-leden
Lees meer