5% Korting op huishoudelijke hulp

Betrouwbare huishoudelijke hulp via ANBO assistent

Bent u op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke hulp om u te ondersteunen bij het huishouden en het schoonmaken? Dan biedt ANBO assistent dé oplossing. Het werkt als volgt:

Bij ANBO assistent staan uw wensen voorop, daarom werkt ANBO assistent met lokale contactpersonen die samen met u bespreken waar u ondersteuning bij nodig heeft. Uw lokale assistent komt graag bij u thuis langs om in een vrijblijvend gesprek uw wensen te bespreken. Na dit gesprek gaan zij direct voor u aan de slag om een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp voor u te vinden. In de meeste gevallen is dit vaak al binnen enkele dagen geregeld. De voorgestelde huishoudelijke hulp komt eventueel eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Klikt het tussen jullie? Dan kan de huishoudelijke hulp direct bij u aan de slag.

Uw voordeel

Als lid van ANBO krijgt u 5% korting op huishoudelijk hulp via ANBO assistent. Betrouwbaar én voordelig dus!

Gemiddelde tarieven

ANBO assistent werkt met gemiddelde uurtarieven. Iedere aanvraag is uniek en iedere klant heeft eigen wensen en behoeften. ANBO assistent levert maatwerk en hierdoor kunnen de tarieven per klant verschillen. De tarieven worden duidelijk met de klant vooraf besproken. Op dit moment zijn de gemiddelde tarieven voor de diensten als volgt:

  • Huishoudelijke hulp vanaf €20,00 per uur

Let op: Het tarief kan verschillen op basis van uw woonplaats

Dienstverlening UwAssistent soms vergoed

In sommige gevallen is het mogelijk om - naast het ANBO voordeel -  bepaalde diensten van UwAssistent (deels) vergoed te krijgen door uw zorgverzekering, betaald vanuit een PGB of af te trekken in uw aangifte inkomstenbelasting. Kijk voor meer informatie op https://www.uwassistent.nl/vergoeding.

 
huishoudelijke hulp

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

ANBO Assistent Huishoudelijke hulp

In het kort

  • 5% korting op huishoudelijke hulp
  • Gratis een vrijblijvend gesprek
  • ANBO assistent: persoonlijke dienstverlening op maat
  • Gescreende en vaste hulp
  • Exclusief voor ANBO-leden
Lees meer