Bewegen met ANBO

De meeste ouderen wonen zelfstandig en veel van hen zijn door het coronavirus aan huis gekluisterd. Hun wekelijkse activiteit, zoals de kaart- of boekclub, is afgelast en het advies is om sociale contacten te beperken. Maar wat doe je de hele dag als je alleen thuis zit? En beweeg je wel genoeg? Daarom organiseert ANBO de komende tijd online (gratis) activiteiten, waaronder ook de dagelijkse stoel-yogales van Monique en de woensdag work-out van Lynn. Dagelijks gaan zij om 10.00 uur live op de Facebookpagina van ANBO. Meedoen is gratis en kan gewoon vanuit huis!

Stoel-yoga met Monique

Vanaf 16 maart geeft ANBO-collega Monique iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 10.00 uur een stoel-yogales. Bent u nieuwsgierig en wilt u graag een keertje meedoen? Kijk dan hier alle lessen terug en houd onze Facebookpagina in de gaten.

Bekijk hier alle stoel-yogalessen >>

Woensdag work-out met Lynn

Vanaf 25 maart geeft ANBO-collega Lynn iedere woensdag om 10.00 uur een aerobic & fitness work-out. Deze lessen duren 30 minuten en bestaan uit 3 verschillende blokjes: 10 minuten cardio/warming-up, 10 minuten lichaamsgewicht oefeningen en 10 minuten krachtoefeningen met extra gewicht. Bent u nieuwsgierig en wilt u kijken of het iets voor u is? Kijk dan hier alle lessen terug en houd onze Facebookpagina in de gaten.

Bekijk hier alle woensdag work-outs >>

Thuis bewegen met ANBO: yoga en workouts