ANBO Fietsvoordeelshop

Minimaal 15% korting op uw fiets

Via de ANBO Fietsvoordeelshop

Bent u toe aan een nieuwe fiets of wilt u advies over welke fiets het beste bij u past? Heeft u altijd al eens op een elektrische fiets willen rijden? Fietsvoordeelshop.nl, vertrouwd partner van ANBO, geeft ANBO-leden hoge korting op alle fietsen en e-bikes van bekende A-merken.
Speciaal voor ANBO-leden is er een ruim assortiment samengesteld met minimaal 15% korting op de consumentenadviesprijs van o.a. Gazelle, Sparta, Batavus, KOGA, Trek, Kalkhoff en Cube.

Wilt u het assortiment bekijken? Maak eerst een account aan voor de ANBO Fietsvoordeelshop. Daarna kunt u direct alle fietsen online bekijken en bestellen. U bent uiteraard ook welkom voor persoonlijk advies én een proefrit in een van de winkels van Fietsvoordeelshop.nl. Voor telefonisch advies kunt u bellen met de klantenservice van Fietsvoordeelshop.nl op telefoonnummer 085 07 17 729. 

Meer weten? Vraag dan het gratis fietsmagazine boordevol tips aan.

Rijdt u straks op uw nieuwe (elektrische)fiets de wijde wereld in? Log dan eerst in en lees hoe u deze en meerdere voordelen kunt verzilveren. Bent u nog geen ANBO-lid? Word dat dan hieronder en geniet van dit voordeel. 

Noot: het kan voorkomen dat - in geval van tijdelijke acties of bij overjarige modellen - op de eigen website van de Fietsvoordeelshop ook fietsen worden aangeboden met 15% korting of meer. Bij de ANBO Fietsvoordeelshop ontvangt u dan in ieder geval nog 10 euro voordeel bovenop deze prijs.

Het voordeel van webshop en winkel in één

Fietsvoordeelshop.nl combineert het beste van twee werelden. Een webshop met een uitgebreid aanbod van alle A-merk fietsen. Daarnaast hebben ze fietsenwinkels met werkplaatsen in heel Nederland, waar u op uw gemak fietsen kunt uitproberen en vakkundig advies krijgt. En waar u altijd terecht kunt voor onderhoud. Is er geen winkel bij u in de buurt, dan laten ze de servicebus langskomen. Zo makkelijk kan het zijn. Sinds 1972 helpen zij zo heel Nederland lekker te fietsen!

Voordelen van de ANBO Fietsvoordeelshop

  • 15% korting op de consumentenadviesprijs
  • Veel modellen direct uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis en rijklare aflevering aan huis
  • Betalen bij bezorging (onder rembours) of in de winkel
  • Winkels in heel Nederland waar u altijd terecht kunt
  • Ook service aan huis
ANBO | ANBO Fietsvoordeelshop

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

Fietsvoordeelshop.nl

In het kort

  • Minimaal 15% korting op de consumemtenadviesprijs
  • Altijd gratis bezorging met eigen bezorgservice
  • Veel fietsen leverbaar uit eigen voorraad
  • Exclusief voor ANBO-leden
Lees meer