Actief en betrokken

Ook na uw pensionering bent u een waardevol onderdeel van de samenleving, met al uw kennis en levenservaring. De maatschappij zou tot stilstand komen zonder alle inzet van ouderen! Als u wat ouder wordt, valt het misschien niet altijd mee uw sociale netwerk groot genoeg te houden. Terwijl contact met anderen een van de belangrijkste voorwaarden is om gelukkig oud te worden. ANBO helpt u daarbij.

8,3
Ledenvertellen
107 beoordelingen
ANBO Fietsvoordeelshop | ANBO Ledenvoordeel

ANBO Fietsvoordeelshop

Wilt u graag een nieuwe (elektrische) fiets? Koop deze dan via ANBO, want in onze Fietsvoordeelshop krijgt u minimaal 15% korting op de consumentenadviesprijs. U heeft keuze uit A-merken zoals Gazelle, Sparta, Batavus, Cortina, Union, Koga, Kalkhoff en Cube.

bekijk aanbieding
Optisport Korting

Zwemmen met korting

Houdt u van zwemmen? Lekker rustig baantjes trekken of juist met gewichten en muziek een Aqua'Fit les volgen? In de zwembaden van Optisport is het allemaal mogelijk. Optisport heeft 80 locaties door heel Nederland er dus altijd een zwembad bij u in de buurt.

bekijk aanbieding
ANBO Wandelbond, gratis magazine

Wandelbond, gratis magazine Wandel.nl

Magazine Wandel.nl is er voor iedereen die wandelt. Laat u meevoeren door beschrijvingen van mooie en opmerkelijke routes en paden. Vraag als ANBO-lid gratis het Magazine Wandel.nl aan.

bekijk aanbieding
ANBO ZilverFitness

Korting bij ZilverFitness

Wilt u sterker en fitter worden? Onder leiding van een vaste en goed opgeleide coach? En vindt u het fijn om in een kleine groep gelijkgestemden te trainen op rustige muziek? Bij ZilverFitness is het allemaal mogelijk. ZilverFitness heeft een aangepast lesprogramma ontwikkeld voor de 55-plusser.

bekijk aanbieding
ANBO Trefpunt - Gratis toegankelijk voor ANBO-leden

Gratis toegang tot ANBO Trefpunt

ANBO Trefpunt is de digitale ontmoetingsplaats waar leden met elkaar in contact kunnen komen. Exclusief en gratis toegankelijk voor ANBO leden.

bekijk aanbieding
Fietsersbond-er-op-uit-voorjaar

ANBO & de Fietsersbond

ANBO-leden kunnen kennismaken met de Fietsersbond. Door de samenwerking tussen ANBO en de Fietsersbond krijgen onze leden een gratis lidmaatschap van 6 maanden! Dit stopt automatisch.

bekijk aanbieding