Laat geen geld liggen

Ontvangt u al zorg- en/of huurtoeslag? Dan hoeft nu niets te doen. Ontvangt u nu geen toeslag? Een paar minuten rekenen en u weet of u toch recht heeft op een toeslag. Wij nemen u mee in de berekening van de zorg- en/of huurtoeslag.

Inkomensgrens zorgtoeslag 2023 flink verhoogd

Wilt u hulp met het checken van uw zorgtoeslag voor 2023 of 2024? Of wilt u hulp met uw aangifte inkomstenbelasting? Maak gebruik van de ANBO Belastinghulp en laat geen geld liggen! Meld u hier aan voor de ANBO Belastinghulp of bel met telefoonnummer 0348 46 66 66.

Wat kost de ANBO belastinghulp? Leden betalen slechts een onkostenvergoeding van €12 aan de Belastinginvulhulp. 

Belastinginvulhulp worden bij ANBO - Vacature

Huurtoeslag

Laat geen toeslag liggen

Huurtoeslag is van toepassing als uw huur niet in verhouding is tot uw inkomen. Het gaat alleen om woningen in de sociale sector. Voor 2022 is deze huurgrens €808,06. Is uw huur lager, dan bepaalt de verhouding huur en inkomen of u voor huurtoeslag in aanmerking komt. Er is bij de huurtoeslag namelijk geen harde inkomensgrens. Ook uw vermogen speelt een rol bij de huurtoeslag. Dat is wel een harde grens. Klik op de button hieronder voor meer informatie of meld u hier aan voor hulp

ANBO leden

Meld u aan voor de ANBO Belastinghulp

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor zorg- en/of huurtoeslag? Wilt u ook graag hulp bij het aanvragen van zorg- en/of huurtoeslag? Of heeft u uitstel aangevraagd voor uw belastingaangifte en wilt u hulp met het invullen van uw belastingaangifte? Bel met telefoonnummer 0348 46 66 66 of klik op de button hieronder. 

Meld u hier aan voor de ANBO Belastinghulp

Bent u nog geen lid? Word nu het eerste jaar lid van ANBO voor slechts €29,95. Daarna betaalt u €4 per maand. Klik op de oranje button hieronder om lid te worden van ANBO. Zodra u lid bent geworden, kunt u zich aanmelden voor de ANBO Belastinghulp. Word lid van ANBO