Kerstpakkettenactie ANBO

Wie verdient er volgens u een van de 120 kerstpakketten?

Geef hem of haar dan hieronder op!

Uit een peiling die wij onder ouderen hebben gedaan blijkt dat 42 procent van de ouderen vanwege de coronamaatregelen verwacht met kerst alleen te zijn. Alleen omdat ze aan huis gekluisterd zijn vanwege corona. Maar soms ook omdat ouderen door een klein inkomen in een sociaal isolement terecht zijn gekomen.

In het kader van het 120 jarig bestaan wil ANBO ouderen die eenzaam zijn en/of klein inkomen hebben, een hart onder de riem steken. Dit doen we door aan 120 ouderen een mooi kerstpakket uit te delen. Wie weet verrassen wij de door u opgegeven persoon wel met een pakket en bezorgen we hem of haar zo een fijne kerst!

Het is niet meer mogelijk om iemand op te geven (sluitingsdatum 15 december 2020). Vanwege het overweldigende aantal (hartverwarmende) reacties lukt het ons helaas niet iedereen persoonlijk te benaderen. De mensen die geselecteerd zijn hebben inmiddels per mail of telefoon bericht van ons ontvangenn.

Actievoorwaarden

Tot wanneer loopt deze actie?

Aanmelden kan tot en met dinsdag 15 december. Einde van de dag wordt bekendgemaakt wie verrast gaan worden met een kerstpakket. Mocht degene die u heeft opgegeven tot de gelukkigen behoren, dan ontvangt u hiervan op dinsdag 15 december per e-mail bericht. Wij vragen u dan om naam en adresgegevens door te geven.

De pakketten worden door medewerkers en vrijwilligers verspreid op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 december 2020. 

Wie kan/mag ik opgeven voor een kerstpakket?

De 120 kerstpakketten zijn beschikbaar gesteld voor ouderen vanaf 60 jaar die het financieel moeilijk hebben en/of eenzaam zijn tijdens de naderende feestdagen.

Mag ik meerdere personen nomineren voor een kerstpakket?

Dat mag, maar nomineren gaat op basis van uw e-mailadres. U kunt dus niet meerdere nominaties doen met uw e-mailadres. Alleen de laatste inzending wordt in dit geval verwerkt en meegenomen in de selectieprocedure. 

Waarom doet ANBO dit?

ANBO vindt dat niemand alleen of eenzaam kerst hoeft te vieren. Of kerst hoeft te vieren zonder van een lekker hapje, drankje, een goed boek of een kop koffie te kunnen genieten. Daarom heeft ANBO, samen met haar partners, een speciaal kerstpakket samengesteld. En omdat wij dit jaar ook nog eens 120 jaar bestaan, hopen wij 120 ouderen in Nederland blij te kunnen maken met zo'n pakket en daarmee fijne feestdagen te bezorgen!

Wat zit er allemaal in het pakket?

Zonder dat we de volledige inhoud van het kerstpakket verklappen, kunnen we u wel vertellen dat er in het pakket een keur van lekkere etens- en drinkwaren zitten, artikelen om het huis in kerststemming te krijgen en nog een aantal andere verrassingen.

Met dank aan Boon’s Markt Linschoten, Van der Valk Business, Heilbron groep, Touch Promotions en DPG media voor hun bijdragen.

Wie hebben bijgedragen aan dit pakket?

Zonder de gulle bijdragen van Boon’s Markt Linschoten, Van der Valk Business, Heilbron groep, Touch Promotions, DPG media en de medewerkers van IPSEN hadden wij deze actie niet mogelijk kunnen maken.

Wie verdient volgens u één van de 120 ANBO kerstpakketten?