Kerstkaartenactie 2021

Doet u ook weer mee met de ANBO-kerstkaartenactie?

Vorig jaar was de ANBO-kerstkaartenactie een overweldigend succes. Daarom  organiseren we dit jaar ook weer een dergelijke actie. Vindt u het leuk om te knutselen of om bijvoorbeeld op nummers te kleuren en kunt u wel wat afleiding gebruiken? Maak dan een kerstkaart voor een onbekende die wel een beetje extra aandacht kan gebruiken in deze lastige tijd.

Deze keer willen wij u vragen om uw kerstkaarten zelf te brengen bij verzorgings- en/of verpleeghuizen of bij een thuiszorgorganisatie bij u in de buurt, zodat zij ze kunnen verspreiden onder de bewoners. Zo kunnen we weer veel eenzame ouderen ook dit jaar met kerst weer verblijden met een kaartje.

Heeft u mooie kaarten gemaakt? En vindt u het leuk als wij uw creatie en uw motivatie delen op Facebook? Stuur dan een foto van uw kaarten naar communicatie@anbo.nl en dan zullen wij het delen op de Facebookpagina van ANBO

Waar stuur ik mijn kerstkaarten naartoe?

Dit jaar vragen wij u om uw kerstkaarten zelf te brengen bij een verzorgings- en/of verpleeghuis of bij een thuisorganisatie bij u in de buurt zodat zij ze kunnen verspreiden onder de bewoners. 

ANBO Kerstkaartenactie 2021 - Doet u ook weer mee?
ANBO kerstkaarten actie - Maak iemand bij met een kerstkaart
Carry Tefsen roept ouderen op om massaal mee te doen met de kerstkaartenactie.
Niemand zou kerst alleen moeten vieren, zeker dit jaar niet. Een jaar waarin we al zoveel op onszelf aangewezen zijn. Daarom roep ik iedereen op om mee te doen en een mooie kerstkaart te maken!
Carry Tefsen - Actrice en kunstschilder