ANBO Belastingservice - Hulp bij uw belastingaangifte | ANBO Adviesteam
ANBO Adviesteam - Hulp bij uw belastingaangifte
Hulp bij uw belastingaangifte

ANBO Belastinginvulhulpen

Elk jaar weer helpen ANBO-vrijwilligers onze leden met hun aangifte inkomstenbelasting en met het aanvragen of wijzigen van zorg- en huurtoeslag. Binnenkort gaan onze vrijwilligers weer op pad om iedereen tijdig te helpen. Heeft u hulp nodig buiten het aangifteseizoen, ook dan staan de belastinginvulhulpen voor u klaar!

Hulp bij uw belastingaangifte?

Als lid kunt u zich gratis aanmelden voor de ANBO Belastingservice. De vrijwilliger die bij u thuis komt maakt echter wel kosten (vervoer, papier- en printwerk). U betaalt daarom een onkostenvergoeding van €12,- per huishouden aan de vrijwilliger. Dit is €17,- als er ook sprake is van een fiscaal partner.

Meer informatie

ANBO Adviesteam - Hulp bij uw belastingaangifte

ANBO Belastingservice

Laat geen geld liggen

Wilt u gebruikmaken van onze belastinghulp of -check? Volg dan deze 3 stappen:

  1. Bel met onze Belastinglijn op tel. 0348 - 46 66 66 of klik hier
  2. Bent u al lid, dan krijgt u de contactgegevens van een vrijwilliger bij u in de regio. Bent u nog geen lid, dan wordt u eerst lid gemaakt alvorens u met een vrijwilliger in contact wordt gebracht. U betaalt hiervoor het eerste jaar slechts €29,95 (daarna €4,- per maand). Klik hier om lid te worden.
  3. U maakt een afspraak met de vrijwilliger. Hij of zij komt bij u thuis om u te helpen bij het invullen, (digitaal) indienen en controleren van uw belastingaangifte. U betaalt hiervoor een onkostenvergoeding.
ANBO-vrijwilliger Bert Kuiper

“Persoonlijk contact is het belangrijkste, aldus ANBO-vrijwilliger Bert Kuiper

Bert Kuiper is actief als belastinginvulhulp en momenteel druk met de belastingaangiftes voor 2023. Hij is ook trainer van de opleiding voor onze nieuwe belastinginvulhulpen.

Lees meer