Home Voordeelkaart

Welkom

U bent lid geworden van ANBO, welkom!

Iedereen vindt het toch leuk om spullen voor in huis te shoppen? Zeker met de feestdagen op komst! Daarom krijgt u nu bij uw ANBO jaarlidmaatschap een Home Voordeelkaart ter waarde van €39,95 cadeau. Met deze digitale kaart krijgt u tot wel 70% korting op het volledige assortiment van diverse (woon)winkels en diensten voor in en om huis. Denk hierbij aan E-books, (online) kookboeken, Pathé Thuis, spellen, puzzels, Sonos, JBL, Karwei, Intratuin, Woodwick, Bloomon, Zara Home, Walra en Goossens meubelen.

Als lid van ANBO en Home Voordeelkaart-houder krijgt u toegang tot het online platform waar u profiteert van korting op geselecteerde Home Voordeel producten en diensten. Uw Home Voordeelkaart is tot één (1) jaar na de datum van activatie te gebruiken. Kijk voor meer informatie op homevoordeelkaart.nl en lees hieronder de actievoorwaarden.

Hoe werkt het?

Activeren en verzilveren

Na het afsluiten van uw ANBO Lidmaatschap, ontvangt u binnen twee (2) werkdagen uw ANBO-lidmaatschapsnummer per e-mail en binnen twee (2) weken uw ANBO Ledenpas en Home Voordeelkaart per post. Volg de onderstaande stappen om uw voordeelkaart te activeren:

 1. Ga naar www.homevoordeelkaart.nl, klik op "Verzilver je code" 
 2. Vul op de registratiepagina uw unieke vouchercode en overige gegevens in
 3. Maak een wachtwoord aan
 4. U dient akkoord te gaan met de Actievoorwaarden en met de Privacyverklaring
 5. Kies voor Registreer. U ontvangt nu een bevestigingsmail in uw mailbox.
 6. Shop online uw Home producten en diensten met korting. 
 7. Reken uw winkelmandje af, de korting waar u d.m.v. de homevoordeelkaart recht op heeft, is reeds verwerkt. 

Activeer uw kaart hier >>

Actievoorwaarden

U heeft een Home Voordeelcard cadeau gekregen bij uw lidmaatschap. Voor het hebben, houden en gebruiken van uw voordeelkaart gelden de volgende actievoorwaarden:

 • Uw Voordeelkaart is pas geldig na activatie middels de unieke vouchercode
 • Uw Voordeelkaart is geldig tot één (1) jaar na de datum van activatie
 • U krijgt tot 70% korting op geselecteerde producten/diensten op het platform
 • De korting kan alleen online verzilverd worden op vertoon van uw vouchercode
 • Let op: heeft u uw vouchercode niet of niet goed ingevoerd en is de korting niet verzilverd, dan kunt u achteraf geen aanspraak meer maken op deze korting.

Klik hier voor de meest gestelde vragen en antwoorden of neem contact op met de klantenservice van de Home Voordeelcard.

Heel veel plezier van uw Home Voordeelkaart!