Webinar Betaalmiddelen 9 feb 2021

Webinar Betaalmiddelen

  • Kunnen we straks nog wel met contant geld betalen?
  • Hoe kun je het beste betalen bij een webwinkel?
  • Webinar betaalmiddelen | maandag 1 maart om 15:30 uur
  • Exclusief voor ANBO leden

Hoe gaan we straks betalen in winkels en op internet? Kijk naar ons webinar!

Kunnen we straks nog wel met contant geld betalen? En hoe kun je het beste betalen bij een webwinkel? Daarover ging het webinar van ANBO, maandag 1 maart. 

Een webinar is een online-bijeenkomst. U kunt het gewoon lekker vanuit huis volgen. Achter uw computer, tablet of smartphone. U wordt tijdens de bijeenkomst bijgepraat door deskundigen in de studio van ANBO.

Klik op de film hieronder om het webinar terug te kijken

Presentatie van het webinar

KLIK HIER om de presentatie terug te kijken. 

Onderwerpen

Dit keer dus over betalen en betaalmiddelen. Want dat leeft onder ouderen zeer, merken wij. Denk daarbij bijvoorbeeld aan deze onderwerpen:

  • Steeds meer winkels willen liever niet dat je nog cash betaalt. Maar is dat wel handig? 
  • Bij webwinkels zie je steeds meer betaalmogelijkheden, die lang niet iedereen kent. Hoe werken die en zijn die wel veilig?

Sprekers

In de ANBO-studio weer twee deskundigen. Dit keer Alex van Scherpenzeel, de expert bij ANBO op het gebied van betalen en betaalmiddelen. En Just Hasselaar, van het keurmerk Thuiswinkel.org, die alles weet over betalen bij webwinkels. 

Het is weer een leuke én interessante uitzending geworden.

Veel gestelde vragen

Wat is nu precies een webinar en hoe werkt het precies? Hoe log ik in voor het webinar? Bekijk de veel gestelde vragen over webinars. KLIK HIER

Instructievideos

De korte instructievideo's laten u zien hoe u kunt inloggen en hoe u bijvoorbeeld een webinar kan terugkijken. KLIK HIER om naar de intructievideos te gaan.

Andere webinars terugkijken?

Wilt u de webinars over pensioen, code zwart en veilig op internet nog een keer terugkijken? Dat kan. KLIK HIER om webinars terug te kijken.