Het ANBO Zorgcollectief

Korting op uw zorgverzekering

Zonder over te stappen van zorgverzekeraar

ANBO heeft voor haar leden met 12 verzekeraars afspraken gemaakt over (collectiviteits)korting op de zorgverzekering*. Hiermee hebben wij het grootste onafhankelijke zorgcollectief voor senioren in Nederland. Grote kans dat uw huidige verzekeraar aangesloten is én dat betekent dat ook u flink kunt besparen op uw zorgpremie, zelfs zonder over te stappen!

*Met uitzondering van bepaalde pakketten en polissen. Ga naar onze Zorgvergelijker voor meer informatie en voorwaarden of neem geheel vrijblijvend contact op met de Zorgadvieslijn via tel. 088 - 121 02 02.

Als deelnemer van het ANBO Zorgcollectief krijgt u:

  • Korting op de basisverzekering, deze kan oplopen tot 5%
  • Korting op aanvullende (tandarts)verzekeringen, deze kan oplopen tot wel 17,5%
  • 24/7 telefonisch bereikbaar via de Zorgadvieslijn
  • Recht op wachtlijstbemiddeling wanneer nodig
  • Speciale aandacht én voordelen voor senioren, waaronder:

Bent u nieuwsgierig geworden? Download dan hier de feiten & cijfers van 2018 of vraag hieronder de Zorgspecial van 2019 aan. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden voor onze zorgnieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van Zorg & Gezondheid. 

Vraag de gratis zorgspecial aan

Ook u kunt besparen

Bereken uw voordeel met de zorgvergelijker

Er zijn talloze zorgverzekeringen, elk met verschillende kortingen, dekkingen én voorwaarden. Wij snappen dat de keuze voor de juiste, bij uw behoeften én portemonnee passende, zorgverzekering erg lastig is. Juist daarom hebben wij de Zorgvergelijker. Zo ontdekt u welke verzekering bij u past én kunt u direct uw voordeel berekenen!

Bereken uw voordeel met de zorgvergelijker

Persoonlijk advies?

Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. U kunt daarom 24/7 met uw vragen over zorg, uw zorgverzekering en ons zorgcollectief, terecht bij de ANBO & Heilbron Zorgadvieslijn, tel. 088 - 121 02 02.

Word lid en stap in (of over)

Exclusief voor ANBO-leden

Deelnemen (instappen) kan het hele jaar door met uw huidige verzekeraar, als u al verzekerd bent bij één van de deelnemende zorgverzekeraars en nog geen gebruik van een andere collectieve korting maakt (enige uitzondering is Aevitae). Veranderen van zorgverzekeraar (overstappen) kan alleen vanaf half november tot 1 januari 2020. Uw korting ontvangt u in de eerstvolgende maand na aanmelding. Om deel te nemen aan het zorgcollectief dient u lid te zijn of worden van ANBO. De kosten voor een jaarlidmaatschap bedragen €48,-.

Word ANBO-lid en stap in

Deelnemer zorgcollectief, ANBO
“Avond aan avond heb ik zitten puzzelen met polissen en verzekeringsvoorwaarden, maar ik kwam er gewoon niet uit. Welke aanvullende verzekeringen zijn voor mij belangrijk? En is het wel of niet verstandig om een hoger eigen risico te nemen? Een telefoontje naar de Zorgadvieslijn bracht uitkomst. De medewerkster nam echt de tijd om alle mogelijkheden met mij door te nemen. Daarna was mijn keuze voor het ANBO Zorgcollectief duidelijk. En die korting op mijn premie is natuurlijk helemaal mooi meegenomen!"
Dhr. Groeneveld, deelnemer Zorgcollectief