Gratis ANBO Informatiepakket Zorgverzekeringen

U wordt waarschijnlijk al overspoeld met informatie over de zorgverzekeringen. Wat gaat er vergoed worden in de basisverzekering? Wat wordt de premie van de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen? Welke zorgverzekeraars bieden goede dekkingen voor senioren? Ziet u door de bomen het bos niet meer?

Aanvragen Informatiepakket Zorgverzekeringen

ANBO zet in het informatiepakket zorgverzekeringen alles voor u op een rijtje. Het is speciaal gericht op de behoeften van senioren. Bestel vrijblijvend het gratis informatiepakket en ontvang direct handige en relevante informatie. Zo bent u zo meteen goed op de hoogte en kunt u de beste beslissingen maken. Wij helpen u graag. 

Wat zit er in het ANBO Informatiepakket Zorgverzekeringen?

  • U ontvangt direct per e-mail de 41 meest gestelde vragen over zorgverzekeringen
  • Medio december ontvangt u per e-mail de ANBO Zorgspecial met onder meer de premies, dekkingen en kortingspercentages van de verzekeringen binnen het ANBO Zorgcollectief. ANBO-leden ontvangen deze bij het ANBO Magazine dat op 13 december verschijnt.
  • En u ontvangt (maximaal 3x) een nieuwsbrief van ANBO waarin wij u op de  hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, nieuwe premies & kortingen en belangrijke data over de zorgverzekeringen. 

Aanvragen

41 Meest gestelde vragen over zorgverzekeringen | ANBO Zorgpakket
41 meest gestelde vragen over zorgverzekeringen

In dit handige digitale document krijgt u antwoord op vragen zoals:

  • Wat valt er onder het eigen risico?
  • Hoe zit het met fysiotherapie en bijvoorbeeld een kunstgebit of een nieuwe heup?
  • Wat is het verschil tussen het eigen risico en de eigen bijdrage?
  • Kan ik wel van verzekering overstappen als ik momenteel onder behandeling ben?
  • Bij welke soort polis weet ik zeker dat ik bij mijn behandelend arts kan blijven? 
  • ... en nog veel meer

Vraag het ANBO Informatiepakket Zorgverzekeringen nu aan en en ontvang direct per e-mail de 41 meest gestelde vragen en antwoorden. 

ANBO Zorgspecial 2022 - Vraag hem nu aan
ANBO Zorgspecial

Medio december ontvangt u per e-mail de ANBO Zorgspecial met onder meer de premies, dekkingen en kortingspercentages van de verzekeringen binnen het ANBO Zorgcollectief. En allerlei actualiteiten en voordelen rondom preventie, hulpmiddelen en zorg.

Zorg dat u het niet mist. Vraag het ANBO Informatiepakket Zorgverzekeringen aan en verzeker uzelf dat u de ANBO Zorgspecial vanzelf ontvangt in december. 

ANBO Zorgcollectief
U kunt HIER alle premies, kortingen en dekkingen zien van de verzekeraars in het ANBO Zorgcollectief.