Eerste Hulp bij Belastingaangifte

Bent u klaar voor de belastingaangifte 2019? Doe de test!

Doe de Belastingaangiftetest

Bent u klaar voor de belastingaangifte?

Ziet u er alweer als een berg tegenop? Of behoort u tot de categorie 'makkie' en 'zo gepiept'? Kom er met onze test achter of u klaar bent voor de aangifte Inkomstenbelasting van 2019!

Start hier met de test

Heeft u de test volledig afgerond? Geeft u ons dan even de tijd om de testresultaten voor u op een rijtje te zetten. Binnen vijf werkdagen krijgt u een bevestigingsmail met uw testresultaat én onze EHBB-checklist.

De EHBB-Checklist

Eerste Hulp bij Belastingaangifte (EHBB)

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw IB-aangifte voor 2019? Dan is onze Eerste Hulp bij Belastingaangifte (EHBB) checklist wat voor u! Klik hieronder om deze gratis aan te vragen. 

Vraag de EHBB-Checklist aan

Heeft u al eerder onze Belastingaangiftetest gedaan? Dan krijgt u deze checklist automatisch toegestuurd in de e-mail met uw testresultaten.

Hulp nodig?

De ANBO Belastingservice

Heeft u, op fiscaal of digitaal vlak, hulp nodig bij uw belastingaangifte? Dan heeft ANBO, exclusief voor leden, de Belastingservice. Voor slechts €12,- per adres (€17,- als er sprake is van een fiscaal partner) komt er Belastinginvuller bij u thuis om u te helpen bij de jaarlijkse aangifte.

Wilt u meer weten over onze Belastingservice? Klik dan hieronder voor meer informatie over deze dienstverlening.

Meer over de Belastingservice

Waarom gebruikmaken van de Belastingservice?

  • Hulp aangifte Inkomstenbelasting bij u thuis
  • Onkostenvergoeding van €12,- per huisadres
  • Fiscaal partner voor €5,- eenmalig
  • Ook check op huur- en zorgtoeslag
Deelnemer belastingservice, ANBO
'Voordat ik lid werd van ANBO, kostte het (zelf) doen van mijn belastingaangifte niet alleen veel moeite, maar ook geld. Zelfs met de lidmaatschapskosten van €48,- per jaar en de onkostenvergoeding van €12,- ben ik goedkoper uit, dan wanneer ik mijn aangifte door de boekhouder zou laten doen!
Dhr. van Winden, deelnemer Belastingservice