ANBO doneren energiecompensatie
ANBO Energiefonds

Donatie eenmalige energiecompensatie

In zowel november als in december ontvangen alle huishoudens een vergoeding van 190 euro per maand voor de gestegen energiekosten. Er zijn mensen die het heel hard nodig hebben, voor andere mensen is deze vergoeding minder belangrijk. Kunt u het geld van de energiecompensatie missen? En wilt u hiermee anderen helpen die door de hoge energieprijzen niet meer of moeilijk rond kunnen komen?

Wij hebben de afgelopen maanden meer dan 1.600 leden naar tevredenheid geholpen met het aanvragen van de energietoeslag. Met uw donatie kunnen wij nog meer leden helpen die het nu nodig hebben.

Doneer direct 190 euro     Doneer een bedrag naar keuze

Uw gift van de energiecompensatie is mogelijk aftrekbaar bij uw aangifte inkomstenbelasting. Dit is mogelijk omdat ANBO een door Belastingdienst erkende Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is. Lees bij ANBO Advies meer over het geven aan goede doelen of kijk op de website van de belastingdienst

Minister Rob Jetten

Minister Rob Jetten (Klimaat en Energie) geeft het bedrag weg aan onder meer de voedselbank in Nijmegen en aan een organisatie die zorgt dat kinderen een sinterklaascadeau kunnen krijgen. ”Ik hoop dat veel mensen dat voorbeeld ook kunnen volgen als ze het niet nodig hebben.”

8,3
Ledenvertellen
149 beoordelingen