De Wolf in actie!

Als ambassadeur van ANBO is John de Wolf betrokken bij alles wat ANBO achter de schermen allemaal voor haar leden doet op het gebied van wonen, inkomen en gezondheid. Hij verbaast zich telkens weer over wat ANBO allemaal voor elkaar bokst.

John: "We helpen leden met vragen waarop ik zelf lang niet altijd het antwoord weet. En ook in de Haagse politiek heeft ANBO een stevige vinger in de pap. En wist u dat u met de voordelen die ANBO haar leden biedt - zoals korting op de zorgverzekering, energie, sporten, reizen, 7 x per jaar ANBO Magazine en meer - uw lidmaatschap makkelijk terugverdient?"

John gaat zo nu en dan voor u op pad om u een kijkje achter de schermen te geven van deze omvangrijke organisatie, om met u als lid te praten over uw bijzondere ervaring met ANBO of om iemand in het zonnetje te zetten. Kijkt u mee?

September 2019: Als ANBO-lid kunt u tanken met korting bij ruim 600 tankstations in Nederland. Met de tankkaart van United Consumers krijgt u korting op brandstof bij Shell, BP, Texaco, Esso, Total, Avia, Guld Q8, Haan, Berkman en BrandOil. ANBO Ambassadeur John de Wolf legt het uit in deze video.

 

Augustus 2019: Samen met ANBO's Medewerker Ledenvoordeel & Partnerships Mandy Janssen is John op bezoek geweest bij een bij BedrijfsFitnessOnline aangesloten sportschool.

Juli 2019: Ons lid, mevrouw Jansen, had problemen met haar energieleverancier. Ze nam contact op met ANBO Raad & Daad en is naar volle tevredenheid geholpen. John de Wolf ging nog even bij haar langs:

Juni 2019: John de Wolf neemt alvast een kijkje op het schip dat aan het eind van het jaar met onze leden een kerstcruise naar Newcastle maakt.

Juni 2019: John de Wolf neemt een kijkje achter de schermen bij onze partner De Woningwachter. Deze onderneming biedt een 'ontzorgdienst' voor alle klussen in en rondom uw woning.

Mei 2019: ANBO-lid mevrouw Rombouts is door een vrijwilliger van ons geholpen met het ordenen van haar administratie. John de Wolf gaat langs om te horen hoe dat is verlopen.

Mei 2019: John de Wolf neemt een kijkje achter de schermen bij Heilbron, de uitvoerende partner van ons Zorgcollectief:

April 2019: Hoe heeft een lid het gebruik van onze Belastingservice ervaren? John de Wolf is op bezoek geweest.

John de Wolf