Collectieven

ANBO Zorgcollectief

Korting op uw zorgverzekering

ANBO heeft voor haar leden met 12 verzekeraars afspraken gemaakt over (collectiviteits)korting op de zorgverzekering. Hiermee hebben wij het grootste onafhankelijke zorgcollectief voor senioren in Nederland. Grote kans dat uw huidige verzekeraar aangesloten is én dat betekent dat ook u flink kunt besparen op uw zorgpremie, zelfs zonder over te stappen! Als deelnemer van het ANBO Zorgcollectief krijgt u korting op uw zorgverzekering bij maar liefst 12 verzekeraars en speciale aandacht én voordelen voor senioren.

Meer over het zorgcollectief

ANBO Energiecollectief

Besparen op uw energierekening

ANBO is voor haar leden op zoek gegaan naar een goede, groene en goedkope energiepartner. Maak kennis met Powerpeers! Tot voor kort was de enige oplossing voor goedkopere energie jaarlijks overstappen naar een an­dere leverancier. De ervaring leert dat maar weinig mensen dit doen. En als je dat wél doet, is het ieder jaar weer een vervelende klus. Daarom wilden we een blijvend voordelige oplossing voor onze le­den. Als deelnemer van het ANBO Energiecollectief krijgt u 50% korting op uw vaste leveringskosten en kunt u tot wel €85 per jaar besparen.

Meer over het energiecollectief

ANBO Wooncollectief

Gratis service en klussendienst

ANBO-leden krijgen een gratis 'startend ontzorgd' jaarabonnement onze partner De Woningwachter. De Woningwachter is een full service- en onderhoudsbedrijf. Zij nemen de zorgen van hun leden uit handen voor alle voorkomende onderhouds- en renovatiewerkzaamheden in en om uw woning. Ook voor calamiteiten zijn zij 24/7 bereikbaar. Met het ANBO Wooncollectief bieden wij u een ontzorgdienst als het gaat om klussen in en om uw woning.

Meer over het wooncollectief

Als lid profiteert u van:

  • Uw stem wordt gehoord in de politiek
  • Belangenbehartiging op het gebied van Inkomen, Gezondheid & Wonen
  • Persoonlijk advies via ANBO Raad & Daad
  • Ontvang 7x per jaar het ANBO Magazine
  • Bespaar tot €500 per jaar op zorg en sport
  • Korting op uw premie met het Zorgcollectief
  • Hulp bij uw aangifte met de Belastingservice
  • Uniek ledenvoordeel en korting op uitjes
Marjan Hilgers, ANBO-Lid
"De vele voordelen en de goede service zijn voor mij belangrijke redenen. Daarom ben ik lid van ANBO!"
Marjan Hilgers, ANBO-Lid