Collectieven

ANBO Zorgcollectief

Korting op uw zorgverzekering

ANBO heeft voor haar leden met 11 verzekeraars afspraken gemaakt over (collectiviteits)korting op de zorgverzekering. Hiermee hebben wij het grootste onafhankelijke zorgcollectief voor senioren in Nederland. Grote kans dat uw huidige verzekeraar aangesloten is én dat betekent dat ook u flink kunt besparen op uw zorgpremie, zelfs zonder over te stappen! Als deelnemer van het ANBO Zorgcollectief krijgt u korting op uw zorgverzekering bij maar liefst 11 verzekeraars en speciale aandacht én voordelen voor senioren.

Meer over het zorgcollectief >>

ANBO Energiecollectief

Besparen op uw energierekening

Tot voor kort was de enige oplossing voor goedkopere energie jaarlijks overstappen naar een an­dere leverancier. De ervaring leert dat maar weinig mensen dit doen en als u dit wél doet, dan is het een vervelende klus. ANBO is daarom voor haar leden op zoek gegaan naar een goede, groene én goedkope energiepartner, zodat we een blijvende voordelige oplossing kunnen bieden. Wilt u in de toekomst besparen op uw maandelijkse en jaarlijkse energierekening? Dan is het ANBO Energiecollectief wat voor u!

Met de ANBO Energieservice krijgt u elk jaar gegarandeerd een scherpe deal voor uw energie. Zonder dat u daar iets voor hoeft te doen.  Meedoen is eenvoudig: u schrijft zich eenmalig in bij de ANBO Energieservice, dan wordt het gewoon elk jaar voor u geregeld. 

Meer over het energiecollectief >>

ANBO Wooncollectief

Voordeel op fijn en veilig wonen 

ANBO-leden profiteren via het ANBO Wooncollectief van hulp en kortingen op het gebied van wonen. Zo kunt u hier een veiligheids- en wooncheck door een ANBO vrijwilliger aanvragen. Maar ook gebruik maken van korting op het aanpassen van uw badkamer, op huishoudelijke-, tuin- en klushulp en meer.

Meer over het wooncollectief >>

Verdien uw lidmaatschap terug

  • ANBO Zorgcollectief: max. 5% korting op de basisverzekering en tot wel 17,5% korting op aanvullende verzekeringen bij de 11 aangesloten zorgverzekeraars.
  • ANBO Energie- en Wooncollectief: korting op uw energierekening, maar ook op woonverzekeringen, huishoudelijke, tuin- én klushulp.
  • ANBO Ledenvoordeel: profiteer van aanbiedingen van partners, waaronder hoortoestellen, rijbewijskeuring, cursussen, sport en huishoudelijk apparatuur
  • ANBO Ticketshop: tot wel 70% korting op uitjes, hotels, restaurants, musea, dierentuinen, pretparken en meer!
Marjan Hilgers, lid en consulent
"Ik ben lid van ANBO vanwege de vele voordelen en de goede service. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij ANBO, omdat ik graag mensen wil helpen. Natuurlijk is de erkenning ook fijn, helemaal als je niet meer werkt."
Marjan Hilgers, ANBO-Lid en Consulent