Checklist

Download gratis de checklist

U heeft ons item in het televisieprogramma 'Wooninspiratie' op RTL gezien. Daarin vertelde onze collega Atie Schipaanboord over de mogelijkheden om uw woning zo in te richten en aan te passen, dat u er nog jaren met veel plezier kunt blijven wonen. Wij hebben een handige checklist voor u opgesteld. Deze kunt u hieronder gratis downloaden.

Checklist 'lang en slim thuis wonen'

En ze leefden nog lang en gelukkig... thuis! Want u wilt zo lang mogelijk (zelfstandig) thuis blijven wonen, dat begrijpen wij bij ANBO. En u wilt dit vooral op een prettige en veilige manier doen. Wist u dat u met behulp van kleine woningaanpassingen en 'slimme' technologische oplossingen (nog) langer én gelukkiger thuis kunt blijven wonen? Met deze lang en slim thuis wonen checklist tovert u uw huidige woning binnen no-time om tot een comfortabel en slim (t)huis waar u nog jaren van kunt genieten!

Klik hier om de checklist te downloaden >>

Hulp nodig?

Heeft u hulp of advies nodig? Als lid van ANBO kunt u gratis contact opnemen met onze Raad & Daad Advieslijn op tel. 0348 - 46 66 88. Onze collega's helpen en adviseren u graag. En waar nodig én mogelijk, sturen zij zelfs één van onze Woonconsulenten bij u langs. 

Veiligheidscheck

Twijfelt u of uw woning wel veilig is? Dan is onze Veiligheidscheck wellicht wat voor u. Er komt dan een Veiligheidsconsulent bij u langs om te kijken hoe het gesteld is met het val-, brand- en inbraakgevaar in uw woning. Hij of zij geeft direct tips en suggesties voor het verbeteren van uw veiligheid. Lees hier meer over onze veiligheidscheck >>

Zowel de Veiligheidscheck als de Raad & Daad Advieslijn zijn gratis voor ANBO-leden. Bent u nog geen lid? Klik dan hieronder om lid te worden en maak direct een afspraak!

Word lid van ANBO >>