Besparen op uw autoverzekering met Bundelz

[Advertorial]

Minder werken of helemaal met pensioen betekent ook vaak dat u uw auto niet meer dagelijks gebruikt. Of dat u er alleen nog korte ritjes mee maakt, bijvoorbeeld voor de wekelijkse boodschappen of het ophalen van uw klein­kinderen uit school. En soms een weekendje weg in eigen land.

Een auto is duur maar onmisbaar

Als u uw auto weinig gebruikt heeft u relatief hoge kosten. Reken eens uit: uw autoverzekering, de wegenbelasting, de brandstof, de jaarlijkse APK en het onderhoud. De auto wegdoen is geen optie, vanwege het gemak en de vrijheid die het biedt om te gaan en staan waar u wilt. Maar wegen de kosten nog op tegen het gebruik? Er zijn tegenwoordig goede oplossingen op de markt die beter passen bij uw persoonlijke situatie.

Eerlijk: betaal voor gebruik

Betalen voor gebruik in plaats van bezit is een trend in Nederland. Huren en leasen van producten zijn de bekendste voorbeelden. Maar tegenwoordig kan dat ook met uw autoverzekering. U betaalt dan geen vast bedrag per maand maar alleen voor de kilometers die u rijdt. Een eerlijke vorm van verzekeren! Als uw auto veel stilstaat kunt u op deze manier waarschijnlijk geld besparen. Be­talen voor gebruik is in dat geval een voordelig alternatief ten opzichte van een reguliere autoverzekering waarbij u maandelijks een vast bedrag betaalt, ongeacht hoeveel of hoe weinig u rijdt.

Voordelige oplossing voor de af-en-toe rijder

Bundelz Autoverzekering is een initiatief van Nationa­le-Nederlanden. Deze digitale verzekering is ontwikkeld voor automobilisten die de auto écht heel weinig gebrui­ken. Wie minder dan 5.000 kilometer per jaar rijdt, komt vrijwel altijd uit op een besparing. Dat is niet alleen inte­ressant voor af-en-toe rijders, maar ook voor huishoudens met een tweede auto.

U betaalt per bundel van 1.000 kilometer. Pas als u 1.000 kilometer heeft gereden betaalt u automatisch voor een nieuwe bundel. Vergelijk het maar met een prepaid telefoon: zodra het beltegoed op is, koopt u nieuw tegoed. Een klein kastje in de auto houdt de gereden kilometers bij en in de Bundelz app op uw smartphone heeft u inzicht in uw bundelverbruik.

Ontdek uw besparing

Hoeveel rijdt u tegenwoordig nog in uw auto? Is dat de afgelopen jaren steeds minder geworden? Ontdek hoeveel u kunt besparen op www.bundelz.nl/anbo

Lezersactie

Speciaal voor ANBO-leden is er een mooie lezersac­tie. Stapt u over op Bundelz Autoverzekering? Dan krijgt u 25% korting op de aanschaf van een TomTom navigatie­systeem naar keuze. 

Bekijk hier de Bundelz-actie 

Bundelz