ANBO Diensten

ANBO behartigt uw belangen op collectief en individueel niveau.

Zo hebben we een dienst ontwikkeld waar u direct persoonlijk voordeel bij heeft. Wilt u meer weten over de inkomen gerelateerde dienst, lees dan gauw verder.  

ANBO Belastingservice

Voor de meesten is het uitpluizen van belastingzaken geen pretje. De vrijwilligers van de ANBO Belastingservice komen graag bij u thuis om de aangifte te helpen invullen. Leuker kunnen we het wél maken!

Voor gepensioneerden

De belastinginvullers zijn goed op de hoogte van de belastingregels, inclusief de laatste wijzigingen. Bent u gepensioneerd? Dan kunt u als ANBO-lid gebruikmaken van onze Belastingservice.

De belastinginvuller werkt op basis van vrijwilligheid. Wel kan de invuller gemaakte onkosten, zoals reis-, kopieer- en printkosten in rekening brengen. Deze vergoeding mag overigens nooit meer bedragen dan € 12,- per huishouden.

Maak een afspraak met een vrijwilliger en bel onze Ledenservice via (0348) 46 66 90, elke werkdag bereikbaar tussen 10:00 en 15.00 uur. 

ANBO.nl maakt gebruik van cookies
anbo.nl plaatst cookies om het gebruik van de website te analyseren en om het mogelijk te maken inhoud via social media te de