ANBO Zorgspecial 2020

ANBO Zorgspecial, editie 2020-2021: Blijf gezond
Click outside of the modal to close it

Vraag gratis de zorgspecial aan

'Blijf gezond' editie 2020/2021

"Blijf gezond!" roept men, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Dit jaar hebben ANBO & Heilbron weer een (digitale) zorgspecial voor u samengesteld, met daarin het laatste nieuws, persoonlijke verhalen en tips met betrekking tot zorg en gezondheid. In deze editie gaan we onder andere dieper in op de situatie rondom het coronavirus en de impact daarvan op uw zorgverzekering. En uiteraard krijgt u ook dit jaar weer een checklist voor het kiezen van de juiste zorgverzekering én de zorgvergelijker met daarop de premies en kortingen voor 2021 van de, bij het ANBO Zorgcollectief aangesloten, verzekeraars!

Vraag hier alvast uw zorgspecial aan >>

Let op: u krijgt direct een bevestiging van uw aanvraag per e-mail. De zorgspecial wordt eind oktober uitgegeven, dan krijgt u de digitale versie toegestuurd. De zorgvergelijker verschijnt eind november. Heeft u geen e-mailadres en wilt u de Zorgspecial per post ontvangen? Neem dan contact op met onze Ledenservice op tel. 0348 - 46 66 90 (om van deze mogelijkheid gebruik te maken dient u lid te zijn van ANBO).

Nieuwsgierig geworden?

Klik dan hier om door de zorgspecial van 2019/2020 heen te bladeren. Of meldt u hier aan voor onze zorgnieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van de laatste ontwikkeling en nieuws omtrent zorg en gezondheid.

ANBO Zorgcollectief

Ook komend jaar zijn er maar liefst 11 zorgverzekeraars aangesloten bij het ANBO Zorgcollectief. Grote kans dat uw huidige zorgverzekeraar hier ook bij zit en dus niet eens over hoeft te stappen om te profiteren van de voordelen en te besparen met behulp van de korting. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over ons Zorgcollectief? Klik dan hier.

Profiteer als ANBO-lid van ons Zorgcollectief:

  • Maar liefst 11 aangesloten zorgverzekeraars
  • Bespaar tot wel €60 per jaar op uw premie
  • Maximaal 5% korting op uw basisverzekering
  • Tot 17,5% korting op aanvullende verzekering
  • Persoonlijk advies via de Zorgadvieslijn
  • Speciale aandacht én voordeel voor senioren
Deelnemer zorgcollectief, ANBO
“Avond aan avond heb ik zitten puzzelen met polissen en verzekeringsvoorwaarden, maar ik kwam er gewoon niet uit. Welke aanvullende verzekeringen zijn voor mij belangrijk? En is het wel of niet verstandig om een hoger eigen risico te nemen? Een telefoontje naar de Zorgadvieslijn bracht uitkomst. De medewerkster nam echt de tijd om alle mogelijkheden met mij door te nemen. Daarna was mijn keuze voor het ANBO Zorgcollectief duidelijk. En die korting op mijn premie is natuurlijk helemaal mooi meegenomen!"
Dhr. Groeneveld, deelnemer Zorgcollectief