ANBO Zorgspecial

Vraag hier uw gratis zorgspecial van 2021 aan

Weer een zorg minder

Ook dit jaar stelt ANBO weer een mooie (digitale) zorgspecial voor u samen, met daarin het laatste nieuws, persoonlijke verhalen en tips met betrekking tot gezondheid en (ouderen)zorg. Uiteraard krijgt u hierbij ook weer een checklist voor het kiezen van de juiste zorgverzekering voor 2022 én toegang tot onze zorgvergelijker. Hiermee kunt u direct berekenen hoeveel u kunt besparen op uw maandelijkse zorgpremie! Vraag hieronder gratis* de nieuwe editie van de zorgspecial aan.

Vraag een gratis zorgspecial aan >>

Let op: de zorgspecial van 2021/2022 verschijnt in november. Wij sturen tegen die tijd per e-mail de nieuwste zorgspecial, de checklist, een overzicht van zorgverzekeraars met de premies en kortingen voor 2022 én de link naar onze zorgvergelijker. Wilt u alvast een voorproefje? Klik dan op de button hieronder om door de zorgspecial van vorig jaar te bladeren.

Besparen op uw zorgpremie?

Met maar liefst 12 aangesloten zorgverzekeraars heeft ANBO het grootste onafhankelijke collectief voor senioren in Nederland. Grote kans dat uw huidige zorgverzekeraar hier bij zit en dat u dus niet eens over hoeft te stappen om te besparen op uw maandelijkse premie. Wilt u meer informatie over het ANBO Zorgcollectief? Klik dan hier of neem telefonisch contact op met onze Ledenservice op tel. 0348 - 238 644. 

Profiteer als ANBO-lid van ons Zorgcollectief:

  • Maar liefst 13 aangesloten zorgverzekeraars
  • Bespaar tot wel €60 per jaar op uw premie
  • Maximaal 5% korting op uw basisverzekering
  • Tot 17,5% korting op aanvullende verzekering
  • Persoonlijk advies via de Zorgadvieslijn
  • Speciale aandacht én voordeel voor senioren