ANBO Veiligheids10daagse

Gaat ook in 2021 niet door

ANBO organiseert samen met het ministerie van Justitie en Veiligheid, ook dit jaar weer de Veiligheids10daagse voor senioren. Veilig en comfortabel willen wonen is van alle leeftijden. Wie nu fijn woont, wil dit zo lang mogelijk blijven doen. Dan is het handig als u weet hoe u uw veiligheid in en om uw woning kunt vergroten.

Wat doet u om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van een babbeltruc? Bijvoorbeeld als er aangebeld wordt en iemand vraagt om uw hulp? Is uw hang- en sluitwerk veilig? Hoe laat u uw huis achter als u op stap bent? Hoe gedraagt u zich op internet? Gaat u in op meldingen dat uw bankrekening niet meer klopt of uw pas verouderd is? Met goede informatie en voorbeelden vergroot u uw weerbaarheid tegen babbeltrucs. En niet alleen in en om het huis, óók online!

Let op: in verband met het coronavirus vindt de Veiligheids10daagse ook in 2021 helaas niet plaats. Wel kunt u bij ons terecht voor vragen omtrent (digitale) veiligheid én u aanmelden voor een van onze webinars.

Klik hier voor meer informatie >>

Komt u ook?

Samen met het ministerie van Justitie & Veiligheid, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV), de politie, de Rabobank, ABN AMRO, Google, ING, Interpolis, Startpagina.nl, gemeenten en de Risk Factory’s in Twente en Venlo organiseert de ANBO de Veiligheids10daagse. Hier leert u alles over babbeltrucs, woningbeveiliging, veilig online-betalen, de rol van de wijkagent en nog veel meer. Bovendien doen we dat op leuke locaties, zoals op de kantoren of locaties van de betrokken bedrijven. Wees welkom in Leeuwarden, Hoofddorp, Tilburg, Apeldoorn en nog vele andere plekken. Tijdens deze middag kunt u inspirerende en leerzame presentaties volgen, vragen stellen en natuurlijk zorgen we voor een hapje en een drankje.