ANBO Kennisquiz

Speel online mee met de

ANBO Kennisquiz

Vanaf maandag 30 maart 2020 start ANBO, naast beweeg- en kookactiviteiten, ook met een online kennisquiz. U kunt thuis vanaf de bank dagelijks meespelen met deze quiz (via Facebook, klik hier) en vragen in de categorieën sport, film & televisie, muziek, geschiedenis, literatuur en algemene kennis beantwoorden. Alle quizvragen (en na afloop van de volgende quizronde ook de antwoorden) zijn terug te vinden op deze pagina.

Doe mee en maak kans op prijzen

Mee spelen met de ANBO Kennisquiz is niet alleen leuk, maar - als u uw antwoorden instuurt - u kunt hiermee ook nog eens kans maken op leuke prijzen, zoals:

  • Fietscomputer (1x, t.w.v. €29,95)
  • Biografie van Johan Cruijff (5x, t.w.v. €14,95)
  • Kookboek van Yvette van Boven (5x, t.w.v. €14,95)

Let op: uw antwoorden moeten dezelfde dag voor 20.00 uur zijn ingestuurd om kans te maken op de prijzen. De dagwinnaar wint een boek naar keuze en iedere vrijdag wordt er een weekwinnaar gekozen voor de fietscomputer. Uw antwoorden kunt u mailen naar kennisquiz@anbo.nl. De winnaar(s) worden voorafgaand aan de volgende quizronde (in de video) bekend gemaakt. Uiteraard moet u hiervoor alle vragen goed hebben beantwoord.

Klik hier om mee te spelen >>

ANBO Vraagjes van vroeger, online kennisquiz