ANBO in beweging

Beweegt u met ons mee?

De afgelopen maanden heeft Lynn iedere woensdag een work-out Live op Facebook verzorgd. De bedoeling hiervan was om wat afleiding, plezier en beweging te bieden tijdens de coronacrisis waarin veel mensen aan huis waren gekluisterd. Deze work-outs zijn voor iedereen (online) toegankelijk. Bekijk hier alle Facebook Live work-outs >>

Nieuwe work-out video's

Lynn heeft 5 nieuwe work-out video's voor u opgenomen, zodat u thuis verder kunt bewegen en fit kunt worden of blijven voor de zomer! Iedere video bevat oefeningen voor één specifieke spiergroep:

  • Work-out 1: benen en billen
  • Work-out 2: buikspieren
  • Work-out 3: armen
  • Work-out 4: rug en schouders
  • Work-out 5: borstspieren

Daarnaast is er één standaard aerobic (cardio) warming-up en één standaard cooling-down (stretch) video die u voor en na de work-out kunt doen.

In de onderstaande introductievideo vertelt Lynn hoe de work-outs zijn opgebouwd en wat u hierbij nodig heeft. Alle oefening worden op verschillende niveaus voorgedaan, zodat u thuis op uw eigen niveau en tempo mee kunt doen. Met deze video's kunt u altijd en overal een work-out doen.

Exclusief voor ANBO-leden

De 'ANBO in beweging' work-outs zijn exclusief voor leden van ANBO. Bent u nog geen lid van ANBO, maar wilt u wel graag toegang tot de work-out video's van Lynn? Klik dan hieronder om lid te worden voor €48,- per jaar. Na het invullen van het formulier wordt u direct doorgestuurd naar een besloten pagina waar u alle video's direct kunt bekijken. Veel plezier!

Ik wil lid worden van ANBO >>

Bent u al lid en wilt u meedoen met de fitness work-outs? Meldt u dan hieronder aan met uw lidmaatschapsnummer en krijg toegang tot alle work-out video's van ANBO!

Ik ben lid en wil toegang tot de work-outs >>

Wilt u muziek tijdens het bewegen? Lynn heeft een afspeellijst voor u samengesteld. Klik hier voor de 'ANBO in beweging' playlist op Spotify.

Wat heeft u nodig tijdens het bewegen? U kunt de volgende voorwerpen gebruiken in de work-outs: een handdoek, flesje(s) water, gewichtjes, stok, stoel en een matje.

Gastles van Radmilo Soda

Niemand minder dan Radmilo Soda verzorgt op woensdag 1 juli de eerste 'ANBO in beweging' gastles. Radmilo Soda (48) is bokser, maar wij kennen hem vooral als lifestyle coach en personal trainer. In zijn sportschool Soda Bodyfit begeleidt hij jong en oud naar een gezonde(re) en betere/beste versie van zichzelf. In zijn derde boek 'Seniority', schrijft Radmilo over het geheim van gezond ouder worden en anti-aging. Bij ANBO kunnen wij ons hier wel in vinden. Ouder worden we immers allemaal, de vraag is alleen hoe we dit op een goede, gezonde en fitte manier kunnen worden. En juist daarom geeft Radmilo de allereerste 'ANBO in beweging' gast work-out.