ANBO in beweging

Beweegt u met Lynn mee?

Tijdens de coronacrisis zitten veel mensen thuis. En, wat doet u de hele dag als u thuis bent? Beweegt u (nog) wel voldoende? Om thuis voor wat afleiding, plezier en beweging te zorgen, heeft ANBO-collega Lynn een aantal van haar fitness work-outs op video opgenomen. 

Work-out video's

Lynn heeft 5 nieuwe work-out video's voor u opgenomen, zodat u thuis verder kunt bewegen en fit kunt blijven (of worden). Iedere video bevat verschillende oefeningen voor één specifieke spiergroep:

  • Work-out 1: benen en billen
  • Work-out 2: buikspieren
  • Work-out 3: armen
  • Work-out 4: rug en schouders
  • Work-out 5: borstspieren

Daarnaast is er een standaard aerobic (cardio) warming-up en een standaard cooling-down (stretch) video die u voor en na de work-out kunt doen. Wilt u muziek tijdens het bewegen? Lynn heeft ook een afspeellijst voor u samengesteld. Klik hier voor de 'ANBO in beweging' playlist op Spotify.

Introductievideo

In de onderstaande introductievideo vertelt Lynn hoe de work-outs zijn opgebouwd en wat u hierbij nodig heeft. Alle oefening worden op verschillende niveaus voorgedaan, zodat u thuis op uw eigen niveau en tempo mee kunt doen. Met deze video's kunt u altijd en overal een work-out doen.

Exclusief voor ANBO-leden

De 'ANBO in beweging' work-outs zijn exclusief voor leden van ANBO. Bent u nog geen lid van ANBO, maar wilt u wel graag toegang tot de work-out video's van Lynn? Klik dan hieronder om lid te worden voor €48,- per jaar. Na het invullen van het formulier wordt u direct doorgestuurd naar een besloten pagina waar u alle video's direct kunt bekijken. Veel plezier!

Ik wil lid worden van ANBO >>

Bent u al lid en wilt u meedoen met de fitness work-outs? Meldt u dan hieronder aan met uw lidmaatschapsnummer en krijg toegang tot alle work-out video's van ANBO!

Ik ben lid en wil toegang tot de work-outs >>

Gast work-outs van BN'ers

Niemand minder dan Radmilo Soda verzorgde in juli de eerste 'ANBO in beweging' gast work-out en beweegles. Radmilo Soda (48) is bokser, maar wij kennen hem vooral als lifestyle coach en personal trainer. In zijn derde boek 'Seniority', schrijft Radmilo over het geheim van gezond ouder worden en anti-aging. Als ANBO-lid kunt u Radmilo's work-out gratis bekijken en meedoen!

In november is de beurt aan ANBO-ssadeur John de Wolf. John is uiteraard bekend als voormalig profvoetballer van, maar sinds dit jaar ook als assistent trainer bij Feyenoord. Hij heeft voor ANBO-leden ook een leuke beweegles opgenomen, die u thuis kunt uitvoeren. Als ANBO-lid kunt u John's work-out gratis bekijken en meedoen!