ANBO Energieservice

Een voordelig energiecontract

Onderhandelen met uw huidige energieleverancier of jaarlijks overstappen naar een andere leverancier? U weet dat dit geld oplevert, maar waarschijnlijk doet u het niet. U vergeet het. U denkt dat het geen zin heeft. U heeft zelf geen zin om u er in te verdiepen. Of u denkt dat u wel goed zit. Herkenbaar?

Met de ANBO Energieservice krijgt u elk jaar gegarandeerd een scherpe deal voor uw energie. Zonder dat u daar iets voor hoeft te doen.  Meedoen is eenvoudig: u schrijft zich eenmalig in bij de ANBO Energieservice, dan wordt het gewoon elk jaar voor u geregeld. Voorbehoud: met onze energieservice ontvangt u niet alleen altijd het goedkoopste aanbod van dat moment, maar u bent gegarandeerd voordeliger uit dan wanneer u niks doet en bij uw huidige leverancier blijft.

Voor onze energieservice werkt ANBO samen met Kostenservice. Deze organisatie heeft een team van ervaren mensen, dat al meer dan tien jaar actief is in de energiemarkt. Kostenservice kent de leveranciers en weet exact hoe een overstap geregeld moet worden. Klik hier voor meer informatie over onze samenwerking.

Aanmelden

Als lid van ANBO kunt u gratis gebruikmaken van onze Energieservice. Hoeveel u op uw energie kunt besparen, is afhankelijk van uw woonsituatie en uw huidige energiecontract. In het aanmeldproces krijgt u uw persoonlijke bespaarbelofte te zien. Klik hier om u aan te melden.

Aanmelden voor de energieservice >>

Klik hier voor een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet bij, neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail (via het bel-mij-terug-formulier).

Nog geen lid van ANBO?

Bent u nog geen lid van ANBO, maar wilt u wel graag gebruikmaken van onze Energieservice? Klik dan hieronder om lid te worden van ANBO. U wordt dan direct doorgestuurd naar de website om uw aanvraag in te dienen.

WORD LID VAN ANBO >>

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuws en ontwikkelingen met betrekking tot inkomen, geldzaken en energie? Meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief!