Rotterdam

ZilverGoud bijeenkomst

ANBO organiseert samen met de Centrale Bibliotheek in Rotterdam een bijeenkomst op dinsdag 2 juli met als gespreksthema: Gezond en fit blijven

ANBO organiseert samen met de centrale bibliotheek Rotterdam ZilverGoud themabijeenkomsten. Elke eerste dinsdagmiddag van de maand wordt een deskundige uitgenodigd om een introductie te verzorgen over een bepaald thema. Daarna gaat u met elkaar in gesprek over dit onderwerp.

AANMELDEN

De eerst volgende bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 2 juli van 13:30 - 16:00 uur. Het thema is: Gezond en fit blijven 

Lang zelfstandig wonen en actief blijven, wie wil dat niet? Helaas vallen dagelijks veel ouderen, en zo’n val kan hun hele wereld op zijn kop zetten. Er zijn ouderen die denken dat vallen bij het ouder worden hoort, maar dat is zeker niet het geval. Lichaamsbeweging en gezond eten kunnen de kans op vallen verkleinen, maar er zijn meer aspecten waar u zelf alert op kunt zijn. Deze middag bespreken we samen hoe u het valrisico kunt verkleinen. Daarbij besteden we extra aandacht aan de rol van gezond (eiwitrijk) eten en lichaamsbeweging.

Meer informatie

Lijkt het u interessant? Kom dan naar de bijeenkomst op dinsdag 2 juli 13.30 - 16.00 uur. De bijeenkomsten zijn voor iedereen, neem gerust een introducé mee. In verband met de capaciteit is aanmelding wel noodzakelijk. Dat kan via het aanmeldformulier hieronder.

Aanmelden

Alles nog eens samengevat:

Wat? Bijeenkomst ZilverGoud
Wanneer? Dinsdag 2 juli
Starttijd: 13:30 uur
Eindtijd: 16:00 uur
Waar? Centrale Bibliotheek, Hoogstraat 110, Rotterdam - Op de eerste verdieping in de Desideruszaal