Rotterdam

ZilverGoud bijeenkomst

ANBO organiseert samen met de Centrale Bibliotheek in Rotterdam een bijeenkomst op dinsdag 6 juni met als gespreksthema: De nieuwe pensioenwet.

Wat wil je nog meer?

ANBO organiseert samen met de centrale bibliotheek Rotterdam ZilverGoud themabijeenkomsten. Elke eerste dinsdagmiddag van de maand wordt een deskundige uitgenodigd om een introductie te verzorgen over een bepaald thema. Daarna gaat u met elkaar in gesprek over dit onderwerp.

AANMELDEN

De eerst volgende bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 6 juni.

Op 1 juli 2023 gaat de nieuwe pensioenwet in. Voorwaarde is dat de Eerste Kamer ook akkoord gaat met het wetsvoorstel. Vanaf dat moment gaan alle pensioenfondsen uiterlijk op 1 januari 2027 over op de nieuwe regels voor pensioen. Dus ook uw pensioen gaat veranderen. In deze bijeenkomst zal Eric Brendel, beleidsadviseur bij ANBO, ingaan op uw vragen. Zo krijgt u een beter beeld van wat u te wachten staat met uw pensioen.

Tijdens de bijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Waarom komt er eigenlijk een vernieuwd pensioenstelsel?
  • Hoe gaat het eruitzien? 
  • Wat betekent het voor u?

Meer informatie

Lijkt het u interessant? Kom dan naar de bijeenkomst op dinsdag 6 juni van 13.30 - 16.00 uur. De bijeenkomsten zijn voor iedereen, neem gerust een introduce mee. In verband met de capaciteit is aanmelding wel noodzakelijk. Dat kan via het aanmeldformulier hieronder.

Aanmelden

Alles nog eens samengevat:

Wat? Bijeenkomst 'de nieuwe pensioenwet'
Wanneer? Dinsdag 6 juni
Starttijd: 13:30 uur
Eindtijd: 16:00 uur
Waar? Centrale Bibliotheek, Hoogstraat 110, Rotterdam
In de Desideriuszaal op de eerste etage
Gastspreker? Eric Brendel, beleidsadviseur bij ANBO