Woerden

Workshop Digitale belastingaangifte

ANBO houdt op 16 september een workshop digitale belastingaangifte. U leert tijdens deze bijeenkomst hoe u op eigen kracht uw aangifte inkomstenbelasting kunt doen.

Het is alweer september; voordat u het weet ligt de aangiftebrief van de Belastingdienst weer in uw brievenbus. Tijd om weer na te denken over uw belasting aangifte. 

Heeft u moeite met de jaarlijkse belastingaangifte en kunt u wel wat hulp gebruiken? ANBO helpt u graag! In de meeste gevallen valt het invullen van de aangifte inkomstenbelasting namelijk best wel mee. Met een paar eenvoudige tips en handige weetjes kunnen veel mensen zelf hun aangifte doen.

Tijdens de workshop digitale belastingaangifte nemen wij u op een laagdrempelige manier mee in de meest voorkomende situaties. U leert tevens hoe u deze in de praktijk kunt brengen, zodat u geheel op eigen kracht uw aangifte inkomstenbelasting kunt doen.

Geïnteresseerd?

Meld u dan aan voor de workshop op 16 september aanstaande op het kantoor van ANBO in Woerden. Van 10:00 uur tot 15:00 uur informeren wij u tijdens een leuke en interactieve bijeenkomst over het doen van de aangifte. Uiteraard zorgen wij voor een lunch.

Let op: Er zijn voor deze workshop 12 plekken dus meld u snel aan. Aanmelden kan tot en met woensdag 14 september. Vol=vol 

Aanmelden voor de workshop

Voorwaarden voor aanmelden:
  • Indien u beschikt over een laptop, neem deze dan mee naar de workshop. Heeft u geen laptop dan kunt u gebruik maken van een laptop van ANBO
  • U kunt omgaan met een computer en/of een laptop

Alles nog eens samengevat:

Wat? Workshop digitale belastingaangifte
Wanneer? Vrijdag 16 september
Starttijd: 10:00 uur
Eindtijd: 15:00 uur
Waar? Kantoor ANBO, Vijzelmolenlaan 20-22, 3447 GX Woerden
Aanmelden: Klik hier om u aan te melden
Deadline aanmelden: U kunt zich aanmelden tot en met woensdag 14 september