Online

Webinar belasting 2022

Laat geen geld liggen
Heeft u moeite met de jaarlijkse belastingaangifte en kunt u wel wat hulp gebruiken? Meld u dan aan voor het Belasting Webinar van ANBO op dinsdag 22 maart 2022.

Tijdens deze online bijeenkomst vertelt belastingexpert Alex van Scherpenzeel u hoe u, ook zonder aftrekposten, geld terug kunt krijgen van de Belastingdienst. Daarnaast geeft hij handige en praktische tips voor het zelfstandig (en digitaal) invullen, indienen én controleren van uw belastingaangifte. Klik op de onderstaande button om u gratis aan te melden.

Let op: dit webinar is vol. Aanmelden is niet langer mogelijk!

 

Datum en Tijdstip

  • Webinar datum: dinsdag 22 maart
  • Webinar tijdstip: van 11:00 tot 12:00 uur

ANBO maakt ontmoeten makkelijker! U kunt gewoon lekker thuis, van achter uw smartphone, tablet of computer het webinar bekijken. Kijkt u ook mee?

Gratis webinar

Deelname aan dit webinar is gratis. Bent u nog geen lid van ANBO, maar wilt u wél graag hulp bij uw belastingaangifte? Klik op de onderstaande button om lid te worden voor €29,95 en meld u direct aan voor onze Belastingservice.

WORD LID 

Komt u er na deelname aan dit webinar toch niet uit? Dan kunt u zich als ANBO-lid gratis aanmelden voor de ANBO Belastingservice. Er komt dan een vrijwilliger bij u thuis voor het (digitaal) invullen en indienen van uw belastingaangifte. Lees hier meer over deze service of bel op tel. 0348 - 46 66 91 voor een (gratis en vrijblijvend) advies.

Bekijk hieronder eerdere belasting webinars terug en de veel gestelde vragen over aftrekposten, vermogen en inkomen. 
ANBO Webinar Belasting 2022 | Meld u nu aan

Gratis belasting (video)tips

  • Laat geen geld liggen met uw belastingaangifte
  • Praktische tips van belastingexpert Alex
  • Download gratis het stappenplan
Alex van Scherpenzeel, Belastingexpert
Elk jaar spreken onze vrijwilligers mensen die zeggen dat het geen zin heeft om aangifte inkomstenbelasting te doen, omdat zij geen aftrekposten hebben. Maar wist u dat u niet altijd aftrekposten nodig heeft om geld terug te krijgen van de Belastingdienst? De belangrijkste aanleiding om geld terug te krijgen, is als iemand van twee instanties inkomsten ontvangt. En dat gebeurt nogal eens bij gepensioneerden. Zij ontvangen in ieder geval de AOW van de Sociale Verzekeringsbank en vaak ook een aanvullend pensioen van een pensioenfonds of verzekeraar. Ik laat u aan de hand van concrete voorbeelden zien dat het de moeite loont om aangifte inkomstenbelasting te doen, ook al heeft u geen aftrekposten, eigen huis, spaargeld of andere bezittingen.
Alex van Scherpenzeel, Belastingexpert