Hoe weet ik zeker dat mijn woning gebruiksvriendelijk, toegankelijk en aanpasbaar is?

Woonkeur is het certificaat voor woontechnische kwaliteit, dat wordt afgegeven aan woningen die een voldoende niveau aan gebruikskwaliteit, toegankelijkheid, flexibiliteit en aanpasbaarheid bezitten. Een belangrijk aspect hierbij is dat een WoonKeur-woning levensloopbestendig is, zodat als u iets komt te mankeren, u niet gedwongen bent om die reden te verhuizen. Een label van Woonkeur betekent dan ook een kwalitatief goede woning waar u desgewenst uw hele leven kunt blijven wonen. Er is een eisenpakket voor nieuwbouwwoningen en een apart eisenpakket voor bestaande woningen. Meer informatie vindt u op de website van Woonkeur.

Tipgids Woningaanpassingen

Denkt u er wel eens over na waar u over vijf of tien jaar woont? In de Tipgids Woningaanpassingen vindt u een overzicht van allerlei aanpassingen. Ook gaan we in op de mogelijkheden die er zijn om deze woningaanpassingen te financieren. Het biedt u hopelijk inspiratie, geruststelling of stof tot nadenken.

Klik hieronder op de oranje knop downloaden en vul uw gegevens in. U ontvangt de tipgids binnen enkele minuten in uw mailbox. Bent u lid van ANBO? Dan kunt u ook direct de tipgids downloaden. Hiervoor dient u  wel ingelogd te zijn bij Mijn ANBO. Log hier in bij Mijn ANBO

Tipgids Woningaanpassingen
Tipgids Woningaanpassingen
Downloaden

Meest gestelde vragen

ANBO Advies

  • Persoonlijk advies
  • Hulp bij u thuis, per telefoon of via e-mail
  • Snel antwoord op uw vraag
  • Het ANBO Adviesteam is er voor u
  • Direct, persoonlijk en telefonisch bereikbaar!
  • ANBO leden waarderen ons advies met een 8,5
  • Exclusief en gratis voor leden

Geen antwoord gevonden op uw vraag?

Wilt u ook toegang tot alle informatie en diensten van ANBO, word dan nu lid.

Lid worden