Kan ik hulp krijgen om te kijken of ik veilig woon?

Dat kan zeker! Een veilige woning draagt bij aan woonplezier en gevoel van comfort. En wij helpen u dan ook graag met het vergroten van de veiligheid van uw woning! We hebben daarvoor een heel team van vrijwilligers opgeleid. Deze zogeheten ANBO Veiligheidsconsulenten bezoeken zelfstandig wonende leden aan huis en brengen risico's op onder andere inbraak-, val- en brandgevaar in kaart. Zij geven op basis daarvan praktische verbeterpunten en een persoonlijk advies. Optioneel controleren zij ook uw digitale veiligheid, door bijvoorbeeld - samen met u - naar uw computer, tablet of mobiele telefoon te kijken.

Maak gratis een afspraak

Wilt u weten of uw huis veilig is? Bel dan met onze Veiligheid Advieslijn op het telefoonnummer 0348 - 46 66 66 (bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur). Als lid wordt u dan in contact gebracht met een consulent bij u in de regio. Hij of zij maakt u een afspraak voor een gratis veiligheidscheck bij u thuis. 

Wilt u zich aanmelden voor een gratis Veiligheidscheck?

Bel dan op werkdagen telefoonnummer 0348 - 46 66 66 of klik op de onderstaande button voor uw vraag en/of meld u aan.

ANBO Veiligheidscheck

Bent u nog geen lid, maar wilt u wél graag gebruikmaken van deze veiligheidscheck? Word dan het eerste jaar lid van ANBO voor een introductietarief van slechts €29,95. Daarna betaalt u €48 per jaar of €4 per maand. U krijgt dan toegang tot alle informatie op onze website, persoonlijk advies via ANBO Advies en hulp van onze vrijwilligers.

Word lid van ANBO

ANBO Advies

  • Persoonlijk advies
  • Hulp bij u thuis, per telefoon of via e-mail
  • Snel antwoord op uw vraag
  • Het ANBO Adviesteam is er voor u
  • Direct, persoonlijk en telefonisch bereikbaar!
  • ANBO leden waarderen ons advies met een 8,5
  • Exclusief en gratis voor leden
8,4
Ledenvertellen
143 beoordelingen

Geen antwoord gevonden op uw vraag?

Wilt u ook toegang tot alle informatie en diensten van ANBO, word dan nu lid.

Lid worden