Actievoorwaarden

Aanvrager: degene die Google Nest Mini aanvraagt voor een oudere

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘Maak een oudere blij met een Google Nest Mini’, georganiseerd door ANBO, SeniorWeb en Google (Aanbieders). Door een Google Nest Mini aan te vragen gaat de Aanvrager akkoord met de onderstaande actievoorwaarden & de Algemene voorwaarden voor kortingscodes voor hardware in de Google Store.

Actievoorwaarden

 1. De Aanvrager mag maximaal 1 Google Nest Mini aanvragen voor een oudere.
 2. Er zijn maximaal 10.000 Google Nest Mini’s aan te vragen. Op is op. Hier zijn geen rechten aan te ontlenen.
 3. Het is Aanvrager niet toegestaan om de Google Nest Mini door te verkopen.
 4. Aanbieders mogen de Aanvrager eenmalig benaderen omtrent de ervaringen met de Google Nest Mini en de actie.
 5. Aanvrager geeft toestemming tot de verwerking van de persoonsgegevens, voor zover omschreven in artikel 4 en/of voor zover benodigd voor de verzending van de Google Nest Mini.
 6. Aanbieders zijn gerechtigd Aanvrager van deelname uit te sluiten zonder dat zij Aanvrager hiervan op de hoogte stellen, als zij van mening zijn dat Aanvrager niet conform de actievoorwaarden handelt dan wel indien de Aanvrager zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaft tot de actie of het verloop van de actie op oneerlijke wijze beïnvloedt.
 7. Aanbieders zijn gerechtigd te allen tijde naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze actievoorwaarden gedurende de looptijd van de actie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de actie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege hun moverende redenen, zonder dat de Aanbieders daardoor, voor zover wettelijk toegestaan, tot vergoeding van schade zijn gehouden jegens Aanvrager. Wijziging of aanpassing van de actie zal door de Aanbieders op haar actiepagina publiekelijk bekend worden gemaakt.
 8. Betaalde medewerkers van de Aanbieders zijn uitgesloten van deze actie.

Algemene voorwaarden voor kortingscodes voor hardware in de Google Store

De promotiecode wordt door Google Commerce Limited aangeboden. Deze code is alleen geldig in de Nederlandse Google Store (Nederlands verzend- en factuuradres vereist) en de volgende voorwaarden zijn van toepassing.

 • De aanbieding eindigt op 15 juni 2020.
 • Je moet minimaal achttien jaar oud zijn.
 • Je moet toegang hebben tot internet en een betaalmethode hebben of toevoegen bij het afrekenen.
 • Afhankelijk van de verzendkosten in jouw regio worden er mogelijk geen kosten in rekening gebracht.
 • Als je de promotiecode wilt inwisselen, ga je naar store.google.com, voeg je het apparaat toe aan je winkelwagen en voer je vervolgens de promotiecode in tijdens het afrekenen. Je ontvangt 100% korting op de aankoop van een Nest Mini in de Google Store. De promotiecode wordt toegepast tijdens het afrekenen.
 • De promotiecode moet uiterlijk op 5 augustus 2020 worden ingewisseld, anders komt deze te vervallen. 
 • Promotiecodes kunnen alleen worden ingewisseld in de Google Store voor in aanmerking komende items, zoals toegestaan door toepasselijke wetgeving.
 • De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties.
 • Zie de aanvullende voorwaarden voor promoties in de Google Store voor meer informatie.

TERUG NAAR DE ACTIE