Puzzel mee en win

 

Hoofdprijs: drie dagen Sauerland

Arrangement Hallenberg, Duitsland voor 2 personen (t.w.v. € 350,-)

Dingt u mee voor een heerlijke vakantie naar het Sauerland? Het stadje Hallenberg heeft een middeleeuws centrum met mooie vakwerkhuizen. Verken het prachtige landschap tijdens een wandeling in de natuur. Vanaf het hotel starten diverse wandelroutes. Bindt u in de winter de latten onder? Ook de grote skigebieden van het Sauerland liggen voor de deur en u bent zo in Winterberg en Willingen.

Uw verblijf
U logeert in Hotel Haus Wiesengrund in Hallenberg. Het hotel heeft een restaurant met terras en een wellnesscentrum met zwembad, sauna, fitnesscentrum en solarium.

Inbegrepen
- 2x ontbijtbuffet
- 2x diner (driegangen keuze menu of buffet)

Niet gewonnen?
Dit arrangement is ook te boeken via www.pharosreizen.nl/anbo of bel 023-55 42 870 (lokaal tarief) met zoekcode: 22111.

Drie dagen Sauerland 

Tweede prijs: 12x Woordzoeker XXL van Goliath Games

Het populaire woordspel Woordzoeker, maar dan met extra grote letters. Zeer geschikt voor mensen die minder goed kunnen zien. Wie vindt het snelst de meeste woorden? Meer informatie op www.goliathgames.nl.

12x Woordzoeker XXL van Goliath Games

Stuur uw oplossing in vóór Oplossing insturen vóór 15 december 2015!

Bij voorkeur via het onderstaande formulier. Of stuur een kaartje naar ANBO Puzzels, Postbus 2012, 3440 DA Woerden. Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden. 

Oplossing vorige puzzel

De oplossing van de vorige puzzel is: KEUKENTAFELGESPREK. De prijzen worden onder de goede inzendingen verloot. De winnaars van de puzzelprijs van ANBO Magazine 6 worden binnenkort bekend gemaakt.    

Alleen getallen invullen

Alleen getallen invullen

Meld u aan voor een of meerdere van onze digitale nieuwsbrieven.