Puzzel mee en win

 

Hoofdprijs: Weekend voor 2 in Hampshire Hotel Den Haag

Hampshire HotelsWin een overnachting voor twee personen inclusief ontbijt en entree voor het Mauritshuis in dit prachtige hotel bij het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen. Geniet van een heerlijk weekendje stad en strand. U kunt uw weekend plannen tot en met 31 december 2015 op basis van beschikbaarheid. Klik hier voor meer informatie over het hotel.

Niet gewonnen? Reserveer uw weekend dan tot 31 december 2015 zelf via de website onder vermelding van ANBO of bel 035 - 677 72 17. ANBO-leden betalen €39,50 in plaats van €59 per persoon op basis van 2 personen, exclusief eventuele gemeentelijke heffingen. Klik hier voor meer informatie op onze ledenvoordeelpagina.

Tweede prijs: 5 x Backjoy Posture Plus 

Win een Backjoy Posture Plus ter waarde van €39,95. Door het ondersteunen en stimuleren van de spieren en het naar voren kantelen van het bekken verlicht het innovatieve zitje de druk op de wervelkolom. Dit voorkomt of verlicht (rug)klachten. Dankzij het lichte gewicht kan het zitje overal mee naartoe worden genomen. BackJoy Posture Plus is in 8 kleuren verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.backjoy.nl.

Oplossing insturen vóór 27 oktober 2015!

Bij voorkeur via het onderstaande formulier. Of stuur een kaartje naar ANBO Puzzels, Postbus 2012, 3440 DA Woerden. Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden. 

Oplossing vorige puzzel

De oplossing van de vorige puzzel is: GEZOND. De prijzen worden onder de goede inzendingen verloot. De winnaars van de puzzelprijs van ANBO Magazine juli worden binnenkort bekend gemaakt.

Hoofdprijs (Inventum vriezer t.w.v. € 219,-):
De heer Kleine uit Valkenburg

2e prijs (Woordzoeker Turbo t.w.v. € 17,99):
De heer Lemm uit Bruinisse
Mevrouw Blokland uit Hellevoetsluis
De heer Van Wensen uit Willemstad
De heer Frensch uit Pijnacker
Mevrouw Oudshoorn uit Wilnis

Van harte gefeliciteerd met uw prijs! Winnaars worden persoonlijk geïnformeerd.

    

Alleen getallen invullen

Alleen getallen invullen

Meld u aan voor een of meerdere van onze digitale nieuwsbrieven.