ANBO Puzzel nr. 3

Puzzel mee en win

Hoofdprijs: Weekend of midweek op Landal de Vers

Landal de VersOp de grens van Noord-Brabant en Limburg, midden in de bossen, ligt vakantiepark Landal De Vers. U verblijft in een standaard 4- of 6-persoonsbungalow. De actie is geldig tot 14 december 2015 met uitzondering van schoolvakanties en feestdagenperioden (www.landal.nl/uitgesloten).

Ledenvoordeel
: Niet gewonnen, wel even weg? Kijk voor lastminuteaanbiedingen op www.landal.nl/lastminutes of bel 0900-88 42 (€ 1 per gesprek).

Tweede prijs: Inventum Broodbakmachine

Inventum broodbakmachineMet de Inventum broodbakmachine BM121B bakt u niet alleen de lekkerste broden, u kunt er ook jam in maken en zelfs pizzadeeg! Met de timer kunt u de machine ’s avonds vullen en pas ’s nachts laten beginnen, zodat u ’s ochtends kunt genieten van vers brood. Inclusief twee bakblikken en receptenboek.

Korting! ANBO-leden kunnen deze machine bestellen voor maar € 99,95 via www.inventum.eu/anbovoordeel.

Oplossing insturen vóór 2 juni 2015!

Bij voorkeur via het onderstaande formulier. Of stuur een kaartje naar ANBO Puzzels, Postbus 2012, 3440 DA Woerden. Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

Oplossing vorige puzzel

De oplossing van de vorige puzzel is: LEDENDAG. De prijzen worden onder de goede inzendingen verloot. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Alleen getallen invullen

Meld u aan voor een of meerdere van onze digitale nieuwsbrieven.